Για μία ακόμα φορά θα διοργανωθούν οι εκδηλώσεις της ενότητας All About Gastronomy στη φετινή έκθεση Hotelia, που διοργανώνεται παράλληλα με την Philoxenia, στη Θεσσαλονίκη από 10 έως 12 Νοεμβρίου.
Οι παράλληλες εκδηλώσεις γαστρονομίας είναι αφιερωμένες στην ανάδειξη της τοπικότητας κάθε περιοχής και στη δημιουργία μιας ολοκληρωμένης τουριστικής εμπειρίας μέσα από τη γαστρονομία. Στο τραπέζι της ειδικής dining area στο περίπτερο 9, στις 3 ημέρες της έκθεσης, θα γίνουν masterclasses, όπου θα παρουσιαστούν γευστικά τοπικά προϊόντα, άριστης ποιότητας, με χαμηλό ενεργειακό αποτύπωμα, από διάφορες περιοχές της χώρας, σε μοναδικούς συνδυασμούς με θέμα “Local Greek Tastes”.
Παράλληλα, θα προβληθούν καινοτόμα προϊόντα, οι τάσεις και νέες εφαρμογές, που κυριαρχούν στη γαστρονομία, οι καλές πρακτικές παραγωγής, η παράδοση και η αυθεντικότητα.
Η Είσοδος είναι Ελεύθερη με προκράτηση θέσης στο https://hotelia.helexpo.gr/el/2023-Gastronomy
Τη διοργάνωση των εκδηλώσεων All about gastronomy «Local Greek Tastes» έχει αναλάβει η εταιρία Chef Stories ως επίσημος συνεργάτης της HOTELIA 2023 στον τομέα των παράλληλων δράσεων γαστρονομίας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments