Μετά τη Σουηδία και στη Σιγκαπούρη εκατοντάδες αεροσυνοδοί της Singapore Airlines θα λάβουν ταχύρρυθμη εκπαίδευση προκειμένου να ενταχθούν στο σύστημα υγείας της χώρας, τη δύσκολη αυτή περίοδο της πανδημίας.
Πάνω από 300 αεροσυνοδοί της Singapore Airlines, που τώρα βρίσκονται σε υποχρεωτική άδεια αφού η εταιρεία καθήλωσε την πλειοψηφία του στόλου της, ανταποκρίθηκαν στο σχετικό κάλεσμα και δήλωσαν συμμετοχή στα σεμινάρια. Όταν ολοκληρώσουν την ταχύρρυθμη εκπαίδευση τους, θα χρησιμοποιηθούν στα νοσοκομεία σε βοηθητικές εργασίες όπως η παρακολούθηση των δωματίων, η βοήθεια των ασθενών στο κρεβάτι, η συνοδεία των ασθενών στις τουαλέτες, η εξυπηρέτηση στη διανομή γευμάτων και η βοήθεια κατά τη διάρκεια της περιόδου αποθεραπείας. Έτσι θα αποδεσμευτεί ένα μεγάλο μέρος του νοσηλευτικού προσωπικού, προκειμένου να απασχοληθεί στην αντιμετώπιση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.
Θυμίζουμε πως αυτό ξεκίνησε εδώ και μέρες στη Σουηδία, όταν δεκάδες αεροσυνοδοί έλαβαν εκπαίδευση προκειμένου να βοηθήσουν το σύστημα υγείας της χώρας που δοκιμάζεται λόγω κορωνοϊού. Στη συνέχεια και άλλες χώρες ζήτησαν ενημέρωση από τις σουηδικές αρχές προκειμένου να το εφαρμόσουν και στη χώρα τους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments