Οι απεργιακές κινητοποιήσεις στις αεροπορικές εταιρείες που ξεκίνησαν από τις αρχές του καλοκαιριού καλά κρατούν. Σειρά έχει η θυγατρική της Lufthansa, η χαμηλού κόστους Eurowigs, ενώ ετοιμάζονται Austrian και Swiss.
Σήμερα Δευτέρα, περίπου οι μισές πτήσεις της Eurowings (170 πτήσεις από τις περίπου 400 προγραμματισμένες) δεν θα πραγματοποιηθούν, επηρεάζοντας περίπου 30 χιλιάδες ταξιδιώτες. Είναι η πρώτη μέρα της τριήμερης απεργίας που εξήγγειλαν οι πιλότοι της εταιρείας.
Ο λόγος που οι περισσότερες από τις μισές πτήσεις θα πραγματοποιήσουν σήμερα παρά την απεργία, είναι τα αδελφάκια της Eurowings, η Eurowings Europe και η Eurowings Discover που οι πιλότοι τους δεν απεργούν και καλύπτουν μέρος του προγράμματος της Eurowings.
Οι διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην διοίκηση της εταιρείας και τους πιλότους φαίνεται να βρίσκονται σε αδιέξοδο, ενώ η διοίκηση κατηγόρησε τους πιλότους πως έχουν χάσει το μέτρο.
Θυμίζουμε πως η Eurowing εκτελεί αρκετές πτήσεις και προς ελληνικά αεροδρόμια, οπότε μπορεί κάποιες πτήσεις να επηρεαστούν. Για το λόγο αυτό, όσοι έχετε προγραμματίσει να πετάξετε αυτές τις τρεις μέρες με πτήση της Eurowings, καλό είναι να επικοινωνήσετε μαζί της.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments