Για 3 μέρες, η Χαλκιδική βρέθηκε στο επίκεντρο 38 Βρετανών και Ιρλανδών influencers και διαμορφωτών κοινής γνώμης. Ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής στο πλαίσιο των συνεργειών που έχει αναπτύξει, διοργάνωσε μαζί με το γραφείο ΕΟΤ Αγγλίας & Ιρλανδίας, το συνέδριο: “Traverse Elite Mini Conference Greece” από τις 6 έως τις 11 Οκτωβρίου. Το σημαντικό αυτό συνέδριο που σχεδιάστηκε το τελευταίο τρίμηνο, είχε στόχο την προβολή και προώθηση της Χαλκιδικής μέσα από την ματιά των συμμετεχόντων με τα πλέον σύγχρονα μέσα στην αγγλική και ιρλανδική αγορά.
Οι 38 φιλοξενούμενοι, που στην πλειοψηφία τους δεν είχαν επισκεφτεί τη Χαλκιδική στο παρελθόν, έμειναν ενθουσιασμένοι με την ποικιλομορφία των δραστηριοτήτων και εμπειριών που μπορεί να βιώσει ο επισκέπτης στη Χαλκιδική.
Ο Πρόεδρος του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής και της Ένωσης Ξενοδοχείων Χαλκιδικής Γρηγόρης Τάσιος δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που διοργανώσαμε με επιτυχία ένα τόσο σημαντικό Project, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στη Β. Ελλάδα. Στη Χαλκιδική πιστεύουμε πολύ στις συνέργειες, που συμβάλλουν στην εξωστρέφεια του προορισμού μας και θεωρώ ότι μαζί με την πόλη της Θεσσαλονίκης μπορούμε να πετύχουμε πολλά ξεκινώντας από την επιμήκυνση της τουριστικής περιόδου. Είμαστε σίγουροι πως θα τα καταφέρουμε. Η έναρξη των απευθείας πτήσεων της Jet2 από τη Μεγάλη Βρετανία προς το αεροδρόμιο Μακεδονία – νωρίτερα από ποτέ – την 1η Απριλίου 2023 το επιβεβαιώνει εμφατικά. Θέλω να ευχαριστήσω πολύ όλους όσοι συνέβαλαν στην πραγματοποίηση αυτής της διοργάνωσης και ιδιαίτερα την κα. Ελένη Σκαρβέλη, τη Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Αγγλίας & Ιρλανδίας για την άψογη συνεργασία».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments