Από το άνοιγμα των συνόρων των ΗΠΑ τον Νοέμβριο του 2021, η Air France αυξάνει σταδιακά τις πτήσεις της προς τις Ηνωμένες Πολιτείες, τον κορυφαίο προορισμό μεγάλων αποστάσεων της εταιρείας ως προς τον αριθμό των προσφερόμενων θέσεων.
Επί του παρόντος η εταιρεία εξυπηρετεί 11 προορισμούς στις ΗΠΑ (Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Ντιτρόιτ, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Νέα Υόρκη- JFK, Σιάτλ, Σαν Φρανσίσκο και Ουάσινγκτον), με χωρητικότητα μεταξύ Γαλλίας και ΗΠΑ που αντιστοιχεί στο 90% της ανάλογης περιόδου του 2019.
Για την καλοκαιρινή περίοδο του 2022 (Απρίλιος έως Οκτώβριος), η Air France σχεδιάζει να συνεχίσει να αυξάνει την χωρητικότητα στα δρομολόγια των ΗΠΑ. Από τις 27 Μαρτίου η εταιρεία θα επαναφέρει τις πτήσεις μεταξύ Παρισιού (αεροδρόμιο Orly) και Νέας Υόρκης JFK με μια καθημερινή πτήση. Η Νέα Υόρκη θα εξυπηρετείται με αυτόν τον τρόπο από δύο αεροδρόμια του Παρισιού: Το Charles de Gaulle, τον διεθνή κόμβο της Air France, και το Orly, με συνολικά έως και 7 καθημερινές πτήσεις.
Την ίδια ημέρα η εταιρεία θα επαναφέρει τις πτήσεις από το Παρίσι – Charles de Gaulle προς το Ντάλας (Τέξας) με έως και 5 εβδομαδιαίες πτήσεις.
Τέλος, τις 4 Μαΐου η Air France θα ξεκινήσει να πραγματοποιεί εποχικά δρομολόγια μεταξύ Παρισιού (Charles de Gaulle) και Ντένβερ (Κολοράντο) για δεύτερη συνεχή χρονιά, με 3 εβδομαδιαίες πτήσεις.
Με δεδομένο το πρόγραμμα αυτό, η εταιρεία πρόκειται να εξυπηρετεί 14 προορισμούς στις Ηνωμένες Πολιτείες με αναχώρηση από το Παρίσι αυτό το καλοκαίρι- Ατλάντα, Βοστώνη, Σικάγο, Ντάλας, Ντένβερ, Ντιτρόιτ, Χιούστον, Λος Άντζελες, Μαϊάμι, Μινεάπολη, Νέα Υόρκη- JFK, Σιάτλ, Σαν Φρανσίσκο και Ουάσινγκτον, με σχεδόν 200 εβδομαδιαίες πτήσεις, 20% περισσότερες από όσες το καλοκαίρι του 2019.
Το πρόγραμμα υπόκειται σε αλλαγές ανάλογα με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς.

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments