Σήμερα Δευτέρα ξεκινούν οι πτήσεις της Sky Express στο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, διευρύνοντας τον ανταγωνισμό στο συγκεκριμένο δρομολόγιο που είναι το πιο πολυσύχναστο στην χώρα μας. Οι πτήσεις θα πραγματοποιούνται με το πρώτο από τα έξι καινούργια αεροπλάνα Airbus Α-320neo που παρήγγειλε η ελληνική εταιρεία, δημιουργώντας αίσθηση με την τολμηρή της απόφαση εν μέσω πανδημίας.
Αν και μέχρι πριν λίγες μέρες στα συστήματα κρατήσεων εμφανίζονταν τέσσερις πτήσεις την ημέρα μεταξύ Αθήνας και Θεσσαλονίκης, τελικά αυτές έγιναν μία. Σήμερα η πτήση της Sky Express θα αναχωρήσει από το Αεροδρόμιο «Μακεδονία» στις 7.20μμ και τις υπόλοιπες μέρες της εβδομάδος στις 12.50μμ πλην της Παρασκευής που θα αναχωρήσει στις 2.15μμ.
Οι τιμές των εισιτήριων είναι σχετικά χαμηλές, δείχνουν όμως ακατανόητα σκαμπανεβάσματα, οπότε είναι ανάλογα με την στιγμή που θα τις πετύχεις.
Το σημερινό δεν είναι το πρώτο τακτικό δρομολόγιο της εταιρείας που πραγματοποιείται με το καινούργιο της Airbus Α-320neo. Χθες πραγματοποιήθηκε το Αθήνα – Κέρκυρα που μέχρι πρότινος εξυπηρετούνταν από τα ελικοφόρα αεροσκάφη της Sky Express. Στο 180 θεσεων αεροσκάφος το οποίο μετέφερε περίπου 15 επιβάτες, έγινε ειδική υποδοχή στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με αψίδα νερού.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments