Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι απαραίτητη σε κάθε μας ταξίδι, ωστόσο αν ο προορισμός είναι οι ΗΠΑ, τότε είναι διπλά απαραίτητη. Και αυτό γιατί αν κάτι απρόοπτο συμβεί, χωρίς την ταξιδιωτική ασφάλιση θα ακολουθήσει ένας πραγματικός Γολγοθάς. Το κόστος για ιατρικά έξοδα ή νοσοκομειακή περίθαλψη αγγίζει στις ΗΠΑ αστρονομικά ποσά, ενώ δεν ισχύει η Ευρωπαϊκή κάρτα Υγείας. Ακόμη και απλά καθημερινά περιστατικά θα σας κάνουν να πονέσετε…
Αν λοιπόν προγραμματίζετε ένα ταξίδι στις ΗΠΑ ή γενικότερα ένα μακρινό ταξίδι, μην το αμελείτε. Η ταξιδιωτική ασφάλιση είναι το ίδιο απαραίτητη όσο τα άλλα βασικά μέρη του ταξιδιού σας, όπως τη διαμονή ή το αεροπορικό σας εισιτήριο. Αν ταξιδεύετε με οργανωμένο γκρουπ ζητήστε από τον τουριστικό σας πράκτορα την κατάλληλη ταξιδιωτική ασφάλιση.
Η εταιρεία ΑΝΑΞ Α.Ε πρακτορεύσεις ασφαλίσεων, ειδικεύεται μεταξύ άλλων στην ταξιδιωτική ασφάλιση εδώ και πολλά χρόνια, πρακτορεύοντας τα καλύτερα προγράμματα της αγοράς από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Αφορούν σε ταξίδια που πραγματοποιούνται είτε με γκρουπ μέσω ενός τουριστικού γραφείου, είτε μεμονωμένα με την οικογένεια ή την παρέα σας.

Τα προγράμματα για ΗΠΑ και άλλους μακρινούς προορισμούς έχουν τις παρακάτω ενδεικτικές καλύψεις :
– Ακυρωτικές δαπάνες έως 7.000€/ άτομο για την περίπτωση που αναβάλλετε το ταξίδι σας πχ. λόγω ασθένειας δική σας ή συγγενή σας ( ο covid συμπεριλαμβάνεται ) αλλά και άλλων έκτακτων γεγονότων
– Νοσοκομειακή Περίθαλψη – Ιατρικά Έξοδα – Έξοδα επαναπατρισμού έως 10.000.000€/ άτομο ( ο covid συμπεριλαμβάνεται )
– Καθυστέρηση ή απώλεια αναχώρησης λόγω ατυχήματος , μηχανικής βλάβης, τεχνικού προβλήματος απεργίας ή δυσμενών καιρικών συνθηκών
– Απώλεια ή καθυστέρηση άφιξης αποσκευών
– Επικοινωνία με call center στα Ελληνικά για όλα τα επείγοντα περιστατικά , λαμβάνοντας ο ασφαλιζόμενος τις κατάλληλες οδηγίες 24 /7.

Το ενδεικτικό κόστος μιας τέτοιας ασφαλιστικής κάλυψης ξεκινά από 80 ευρώ, δηλαδή ένα μικρό μέρος από τα συνολικά έξοδα ενός μακρινού ταξιδιού. Ωστόσο θα κοιμάστε ήσυχος και θα νοιώθετε πως σε κάθε δυσκολία έχετε κάποιον δίπλα σας να σας βοηθήσει.
Τις ταξιδιωτικές ασφάλειες της ΑΝΑΞ θα τις βρείτε στα τουριστικά γραφεία όλης της χώρας ή στα υποκαταστήματά της εταιρείας:

Τηλεφωνικό κέντρο Ταξιδιωτικών Ασφαλίσεων 2316 477417 & mail : insurancetravel@anax.gr

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΚΕΝΤΡΙΚΑ
Μαρίνου Αντύπα 42 – Θέρμη

Τούμπα
Λαμπράκη 175 – Θεσσαλονίκη

ΑΘΗΝΑ
Λυκούργου 2 και Κηφισίας – Χαλάνδρι

ΚΟΜΟΤΗΝΗ
Δημοκρίτου 9

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments