Μπορεί όσον αφορά στα ταξίδια να βρισκόμαστε σε πασχαλινή διάθεση, ωστόσο εδώ και μέρες είναι έτοιμο το καλοκαιρινό πρόγραμμα εκδρομών του Mentor Travel Specialist.
Περιλαμβάνει ολοκληρωμένα ταξιδιωτικά πακέτα για γνωστούς και λιγότερο γνωστούς προορισμούς στην Ελλάδα και την Ευρώπη, μεταξύ των οποίων και κάποιοι καινούργιοι στο πρόγραμμα του Mentor.
Όσον αφορά στην Ελλάδα, περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα καλοκαιρινών προορισμών. Από τα γνωστά και διάσημα νησιά όπως Σαντορίνη και Πάρο μέχρι Ικαρία και Σκύρο, καθώς και πολλά ακόμη στα οποία ειδικεύεται (Σκιάθος, Σκόπελος, Ρέθυμνο, Χανιά κλπ). Σε όλα έχουν γίνει οι απαραίτητες επενδύσεις και έχουν εξασφαλιστεί δωμάτια σε μια μεγάλη γκάμα ξενοδοχείων και καταλυμάτων, για να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στα γούστα και τις οικονομικές σας δυνατότητες. Επίσης όπου χρειάζεται έχουν ήδη εξασφαλιστεί αεροπορικές θέσεις.
Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό καθώς και φέτος η διαθεσιμότητα στα γνωστά ελληνικά νησιά θα είναι περιορισμένη για το ελληνικό κοινό, καθώς η Ελλάδα θα γεμίσει και πάλι ασφυκτικά με ξένους τουρίστες. Οπότε θα δυσκολευτείτε να βρείτε μόνοι σας δωμάτιο και αεροπορικό εισιτήριο. Οι άνθρωποι του Mentor τα έχουν εξασφαλίσει από τώρα σε λογικές τιμές.
Ωστόσο αυτά δεν είναι απεριόριστα, οπότε θα πρέπει να φροντίσετε από νωρίς την κράτηση σας και να πάρετε την early booking τιμή, δηλαδή ακόμη φθηνότερη απ΄ότι θα ισχύει εκείνη την περίοδο.

Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις στο Mentor Travel Specialists
Μητροπόλεως 72, Θεσσαλονίκη
Τηλ: 2311 82 11 81
info@mentortravel.gr
Δείτε προγράμματα και τιμές εδώ: https://www.mentortravel.gr/

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments