Ένας άνθρωπος του τουρισμού αναμένεται να είναι υποψήφιος Δήμαρχος Θεσσαλονίκης στις εκλογές του επόμενου χρόνου. Πρόκειται για τον Σπύρο Πέγκα, πρώην αντιδήμαρχος Τουρισμού στο Δήμο Θεσσαλονίκης από την πρώτη ως την τελευταία μέρα της διοίκησης Γιάννη Μπουτάρη (φώτο).
Είναι αυτός που το 2011 πήρε τον τουρισμό από τα αζήτητα του Δήμου Θεσσαλονίκης και τον έκανε το success story της πόλης. Έβαλε τη Θεσσαλονίκη στον τουριστικό χάρτη, οι τουρίστες υπερδιπλασιάστηκαν, όπως και οι παντός είδους τουριστικές επενδύσεις.
Μετά το τέλος της διοίκησης Μπουτάρη, ο κ. Πέγκας αποσύρθηκε από τα δημοτικά πράγματα και ακολούθησε το δικό του δρόμο, ιδρύοντας εταιρεία τουριστικού μάρκετινγκ και προώθησης.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πέγκας δέχθηκε προτάσεις και πιέσεις από πολλές πλευρές να ηγηθεί μιας νέας ανεξάρτητης προσπάθειας για την διοίκηση του Δήμου Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, την Πέμπτη 5 Ιανουαρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου Electra Palace, θα πραγματοποιηθεί συνάντηση των μελών της Πρωτοβουλίας, της παράταξης που κάποτε ηγούνταν ο Γιάννης Μπουτάρης και στην οποία αναμένεται να παρθούν οι τελικές αποφάσεις. Αναμένεται να παρευρεθεί και ο ίδιος ο κ. Μπουτάρης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments