Με τους ταξιδιωτικούς περιορισμούς να χαλαρώνουν σταδιακά, η KLM Royal Dutch Airlines προσφέρει περισσότερους προορισμούς στις ΗΠΑ αυτόν τον χειμώνα. Η Αμερική ανακοίνωσε ότι από την αρχή Νοεμβρίου εμβολιασμένοι ταξιδιώτες από την Ευρώπη και την Μεγ. Βρετανία θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στη χώρα. Η Ολλανδική κυβέρνηση επίσης αποφάσισε να αποσύρει τους κανονισμούς καραντίνας που είχαν ανακοινωθεί για τους εμβολιασμένους ταξιδιώτες από τις ΗΠΑ. Το προηγούμενο διάστημα η KLM είχε ακυρώσει αναγκαστικά πτήσεις εξαιτίας αυτών των κανονισμών.
Η άρση των περιορισμών ώθησε την εταιρεία στην απόφαση να επαναφέρει τις πτήσεις της προς το Λας Βέγκας και το Μαϊάμι από τις 7 Δεκεμβρίου. Οι επιβάτες που είχαν κάνει κράτηση προς αυτούς τους προορισμούς μπορούν να επικοινωνούν τώρα με την KLM για να μεταφέρουν την κράτησή τους χωρίς χρέωση στις απ΄ ευθείας πτήσεις.
Νωρίτερα η KLM ανακοίνωσε ότι πρόκειται να ενισχύσει το χειμερινό πρόγραμμά της με τέσσερις νέους προορισμούς: Κανκούν (Μεξικό), Πορτ οφ Σπέιν (Τρινιντάντ & Τομπάγκο), Μπριτζτάουν (Μπαρμπάντος) και Μομπάσα (Κένυα).

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments