Γράφει ο Akis Dimarco

Από τις λίγες ευχάριστες ειδήσεις φέτος για το αεροδρόμιο “Μακεδονία” είναι η απευθείας σύνδεση για Παρίσι με την εταιρεία Air France, η οποία είχε να εμφανιστεί στη Θεσσαλονίκη τουλάχιστον 25 χρόνια. Αν και η επιστροφή της θα είναι εποχική, μέχρι τέλος Αυγούστου, εντούτοις, το γεγονός ότι εν μέσω κορωναϊκής “καταιγίδας” δεν ακύρωσε το δρομολόγιο είναι ενθαρρυντικό. Το δρομολόγιο Θεσσαλονίκη-Παρίσι θα εκτελείται 3 φορές την εβδομάδα, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη και Σάββατο με αναχώρηση από Θεσσαλονίκη στις 12:20 και άφιξη στο αεροδρόμιο Charles de Gaulle στις 14:30. Στην επιστροφή η Air France θα αναχωρεί από Παρίσι στις 07:10 με άφιξη στη Θεσσαλονίκη στις 11:10.
Οι πτήσεις θα γίνονται με αεροσκάφη Airbus Α319 και Α320 των 144 και 174 θέσεων και οι επιβάτες μπορούν να συνεχίζουν με ανταπόκριση στο τεράστιο δίκτυο της εταιρείας. Η Air France μαζί με την KLM ανήκουν στην συμμαχία SkyTeam.
Με την Air France, η Θεσσαλονίκη θα συνδέεται πια με 4 εταιρείες για Παρίσι, καθώς ήδη πετάνε η Aegean κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, η χαμηλού κόστους Transavia, θυγατρική των AF-KLM, κάθε Τετάρτη και Κυριακή προς το Ορλύ, το 2ο μεγαλύτερο αεροδρόμιο του Παρισιού, και η Ryanair 2 φορές την εβδομάδα, προς το πιο απομακρυσμένο Beauvais.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments