Τελικά ποιος είναι ο δρόμος αλλά και η πύλη για την είσοδο των ανθρώπων στον παράδεισο; Οι Κινέζοι λένε πως αυτή η πύλη βρίσκεται στα μέρη τους και συγκεκριμένα στο Tianmen Mountain, ένα βουνό που βρίσκεται στο Εθνικό Πάρκο στο Zhangjiajie , στην επαρχία του Hunan στην Κίνα .
Αυτό το βουνό έχει χαρακτηριστεί από πολλούς ταξιδιώτες που το επισκέφτηκαν ως «ένα από τα πιο όμορφα βουνά του κόσμου”. Η εκπληκτική θέα από και προς την τεράστια τρύπα πάνω στο βράχο, σε συνδυασμό με το τελεφερίκ το οποίο θεωρείται και ως το μακρύτερο στον κόσμο, αλλά και τους δρόμους που θυμίζουν φίδι, καθηλώνουν και εντυπωσιάζουν ακόμη και τον πιο δύσκολο επισκέπτη.
Η Heaven’s Gate είναι μια τεράστια τρύπα διαμέτρου 30 μέτρων, η οποία δημιουργήθηκε από διαβρώσεις και θεωρείται ως η μεγαλύτερη τρύπα του είδους στον κόσμο.
Για να φτάσετε θα πρέπει αρχικά να μεταβείτε με mini-bus και αφού διασχίσετε το στενό δρόμο με τις 99 απότομες στροφές. Κατόπιν Θα πρέπει να ανεβείτε 999 απότομες και στενές σκάλες σε χρόνο περίπου μισής ώρας.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments