Το Μαιτρ και Μαργαρίτα, ένα αντισυμβατικό wine bistro με 8 χρόνια εμπειρία στη μαγειρική σκηνή της Θεσσαλονίκης, ετοιμάζει μια νέα σειρά event για μια περιπλάνηση ανάμεσα στο κρασί και τη γεύση.
Για τρεις συνεχόμενες Πέμπτες (21, 28/09 και 05/10) προσκαλεί το κοινό σε διαφορετικές διαδρομές με γευστικούς προορισμούς και συστήνει διαφορετικούς ελληνικούς αμπελώνες.
Όπως αναφέρει: «Την προσεχή Πέμπτη 21/09 παρουσιάζουμε τα κρασιά του ανανεωμένου Paros Farming Community, την Πέμπτη 28/09 η Eklektikon επιλέγει κρασιά από ελληνικά νησιωτικά terroir και την Πέμπτη 05/10 υποδεχόμαστε τα Navitas σε μια ξενάγηση στο οινοποιητικό τοπίο της Πιερίας».
Σε κάθε περιπλάνηση, το Μαιτρ και Μαργαρίτα συστήνει νέα κρασιά και κάθε επισκέπτης μπορεί να δοκιμάσει συνδυάζοντας τα με το μενού της ημέρας ή να επιλέξει ανάμεσα από τα αγαπημένα του πιάτα.
Με 8 χρόνια εμπειρία στη μαγειρική σκηνή της Θεσσαλονίκης, το Μαιτρ και Μαργαρίτα παρουσιάζει τη δική του εκδοχή της ελληνικής μπιστρονομίας, με τοπικά προϊόντα μαγειρεμένα και σερβιρισμένα με άποψη και casual προσέγγιση.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments