Εντυπωσιακή ήταν η συμμετοχή των ΜΜΕ της Ρουμανίας στην γαστρονομική εκδήλωση που διοργάνωσε το Γραφείο ΕΟΤ Ρουμανίας στο Βουκουρέστι, σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδόχων Πιερίας και τον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πιερίας.
Η εκδήλωση καλύφθηκε από πέντε τηλεοπτικά δίκτυα, δύο πρακτορεία ειδήσεων, διαδικτυακά ΜΜΕ , bloggers και influencers με αποτέλεσμα μια ευρεία προβολή της Πιερίας και του ελληνικού τουρισμού γενικότερα στην αγορά της Ρουμανίας.
Τα τηλεοπτικά και διαδικτυακά ΜΜΕ κατέγραψαν την μαγειρική επίδειξη και τα εξαιρετικά πιάτα που προετοίμασε η ομάδα των σεφ και των στελεχών του οργανισμού τουριστικής προβολής Πιερίας, ενώ δόθηκε και πληθώρα συνεντεύξεων από τον Προϊστάμενο του Γραφείου ΕΟΤ Ρουμανίας Γιώργο Σταφυλάκη και τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Πιερίας Ηρακλή Τσιτλακίδη.
Η εκδήλωση εντάσσεται στην στρατηγική του ΕΟΤ και του Υπηρεσίας Εξωτερικού ΕΟΤ Ρουμανίας για ανάδειξη αυθεντικών τουριστικών εμπειριών που ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει όλες τις εποχές του έτους καθώς και τον εμπλουτισμό της εικόνας και τη δημιουργία μιας μοναδικής «ταυτότητας» για ελληνικούς ορεινούς τουριστικούς προορισμούς.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments