Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Αν και κάθε χρόνο η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του τουριστικού γραφείου της Θεσσαλονίκης Athos Hellas ήταν ένα κοσμικό γεγονός γεμάτο λάμψη και εντυπωσιακές παρουσίες, φέτος πραγματοποιήθηκε υπό ειδικές συνθήκες. Όχι σε κάποιο μοδάτο μπαρ ή κλαμπ της πόλης, αλλά στα γραφεία της εταιρείας. Παρόντες ήταν μόνο οι εργαζόμενοι και μάλιστα σε μικρές ομάδες, καθώς έπρεπε να τηρηθούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπουν συγκεκριμένο αριθμό ατόμων σε μια αίθουσα.
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος, ο Βελισσάριος Χωρινός και ο Χρήστος Φυντικάκης, ιδιοκτήτες του Athos, προσπάθησαν να μεταφέρουν μια νότα αισιοδοξίας για το άμεσο μέλλον. Όπως είπε ο Χρήστος Παπαδόπουλος «η πανδημία μας βρήκε στην πιο αναπτυξιακή μας περίοδο. Μας έριξε πίσω αλλά έχουμε τη διάθεση, τη δύναμη και τη θέληση, να ξανακερδίσουμε ότι χάσαμε και να φτάσουμε ψηλότερα. Αυτούς τους μήνες της πανδημίας δεν καθίσαμε αλλά δουλεύουμε με στόχο την ανανέωση. Εκτιμούμε ότι μετά την πανδημία θα αλλάξουν κάποια πράγματα στον οργανωμένο τουρισμό και εμείς προετοιμαζόμαστε για αυτή τη νέα εποχή».
Ο ίδιος εκτίμησε πως «αν δεν συμβεί κάτι συνταρακτικό σε σχέση με την πανδημία, από τον Φεβρουάριο θα αρχίσει να φαίνεται κάποιο φως στον ορίζοντα», ενώ προανήγγειλε πως στις 8 Φεβρουάριου θα ανακοινωθούν τα πρώτα πακέτα του Athos για το Πάσχα.
Από την μεριά του ο Βελισσάριος Χωρινός είπε πως «η κρίση μας έφερε πιο κοντά. Η αρχή του τέλους αυτού που ζούμε ξεκίνησε. Η εταιρεία εξελίσσεται και προετοιμάζεται για την επόμενη μέρα στην οποία θα αλλάξουν πολλά».

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments