Αν και στις περισσότερες τουριστικές περιοχές της χώρας μας, ακόμη και στις πιο γνωστές, δεν έχει ξεκινήσει η προετοιμασία για τη νέα τουριστική περίοδο, στην Costa Navarino στη Μεσσηνία είναι έτοιμη να ξεκινήσει στις 18 Φεβρουαρίου.

-Το The Westin Resort Costa Navarino υποδέχεται τη νέα σεζόν στις 18 Φεβρουαρίου, με πλήθος δραστηριοτήτων για τους λάτρεις των αθλημάτων, αλλά και για όσους αγαπούν τη γαστρονομία.
-Το Mandarin Oriental, Costa Navarino θα λειτουργήσει την 1η Απριλίου, παρουσιάζοντας μέσα στη χρονιά 5 νέες βίλες 3 υπνοδωματίων και τη νέα Royal Villa 5 υπνοδωματίων.
-Στις 25 Απριλίου ξεκινά τη λειτουργία του το The Romanos, a Luxury Collection Resort.
-Το W Costa Navarino ξεκινά τη λειτουργία του στις 3 Μαΐου, με μοναδικά events.

-Τα γήπεδα γκολφ The Dunes Course, The Bay Course, The Hills Course και το πρώτο παγκοσμίως International Olympic Academy Golf Course, θα υποδεχθούν τους πρώτους παίκτες στις 19 Φεβρουαρίου, ενώ το διεθνές τουρνουά Aegean Messinia ProAm θα επιστρέψει φέτος τον Νοέμβριο (18-24.11). Η πρόσφατη ανάδειξη της Costa Navarino ως “World’s Best Golf Venue” στα World Golf Awards 2023 και η διάκριση στην πρώτη δεκάδα των “Top 100 World Resorts” του καταξιωμένου Golf World, ενισχύουν περαιτέρω την καθιέρωση του προορισμού ανάμεσα στους κορυφαίους ανά τον κόσμο.
-Η Navarino Agora, ένας μικρόκοσμος εμπειριών και σημείο συνάντησης της τέχνης και του πολιτισμού, θα υποδεχθεί το κοινό την 1η Απριλίου. Η φετινή σεζόν θα περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων με μουσικές και χορευτικές παραστάσεις, φεστιβάλ ταινιών, εκθέσεις μόδας και πολλές ακόμη δράσεις.

Νέες αεροπορικές συνδέσεις…
Η νέα πτήση της Aegean-Olympic Air θα συνδέει το Ηράκλειο με την Καλαμάτα δυο φορές την εβδομάδα από την 1η Ιουνίου, ενώ οι πτήσεις από την Αθήνα θα αρχίσουν στις 4 Απριλίου, δίνοντας τη δυνατότητα για πολλαπλές συνδέσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσω του δικτύου της Aegean Airlines και της Star Alliance. Παράλληλα, οι πτήσεις από τη Θεσσαλονίκη συνεχίζονται καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.
Επιπλέον, νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της SAS θα συνδέουν την Καλαμάτα με τη Στοκχόλμη από τις 24 Φεβρουαρίου, και η νέα πτήση της Air France από το Παρίσι θα ξεκινήσει στις 6 Ιουλίου, μία φορά την εβδομάδα. Τέλος, οι νέες εβδομαδιαίες πτήσεις της Volotea από τη Λιλ και τη Λιόν θα ξεκινήσουν τον Απρίλιο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments