Το Destino Pacha Mykonos, το πρώτο ξενοδοχείο του διάσημου Pacha Group εκτός Ισπανίας, ανοίγει ξανά για το καλοκαίρι του 2022 και μαζί το Lío Mykonos και η παραλία Ftelia Pacha.

Destino Pacha Mykonos, έναρξη στις 12 Μαΐου…

Σε μια από τις ωραιότερες τοποθεσίες στο νησί, το κομψό Destino Pacha Mykonos στέκεται στην κορυφή ενός βράχου με θέα στο Αιγαίο, τη Μυκονιάτικη Χώρα στα λευκά της και το λιμάνι. Το ξενοδοχείο πρόκειται να φιλοξενήσει μια μοναδική σειρά από πάρτι και ζωντανά μουσικά events φέτος το καλοκαίρι, που θα είναι ανοικτά τόσο για τους πελάτες όσο και για επισκέπτες.

Lío Mykonos, opening στις 26 Μαΐου…
Το cabaret, εστιατόριο και club Lío , ανοίγει επίσης για τη δεύτερη σαιζόν του αυτό το καλοκαίρι. Ξεκινώντας με ανανεωμένη εμφάνιση, η λαμπερή cabaret dining εμπειρία θα χαρίσει στους επισκέπτες εντυπωσιακές παραστάσεις χορευτών, τραγουδιστών και ακροβατών παγκόσμιας κλάσης, προσφέροντας παράλληλα ένα μενού με τις γαστρονομικές δημιουργίες του ταλαντούχου Άλκη Βαρδαραμάτου, ενός από τους πιο αγαπητούς σεφ στη Μύκονο.

Το Lío Mykonos θα προσφέρει επίσης από φέτος το καλοκαίρι έναν νέο χώρο club για όσους θέλουν το πάρτι να συνεχιστεί και μετά το δείπνο. Με resident house και RnB DJs και παράλληλα δύο special events κάθε εβδομάδα, η εμπειρία του club στο Lío θα είναι ο απόλυτος προορισμός για afterparty, έπειτα από μια ημέρα στην πισίνα του Destino Pacha Mykonos ή στα parties στην παραλία της Φτελιάς.

Ftelia Pacha…
H εμπειρία Pacha ολοκληρώνεται στην φημισμένη παραλία Φτελιά, με το Ftelia Pacha. Σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες του νησιού με τη λευκή άμμο και τα κρυστάλλινα νερά, το σημείο θα είναι ο απόλυτος προορισμός που θα φιλοξενήσει μεγάλα ονόματα της μουσικής κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σαιζόν.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments