Η ανανέωση του ξενοδοχειακού δυναμικού της Θεσσαλονίκης συνεχίζεται ακάθεκτη. Ένα νέο πεντάστερο ξενοδοχείο ξεκίνησε την λειτουργία του λίγες μέρες πριν μπει ο νέος χρόνος και πιο συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου. Πρόκειται για το νεόδμητο S Hotel που βρίσκεται στο νούμερο 5 του πεζόδρομου της Καλαποθάκη, στο κέντρο της πόλης.
Ανήκει στην εταιρεία “Ολύμπιον Α.Ε. Οικοδομικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις” της οικογένειας Δούδου που έχει ένα ακόμη ξενοδοχείο στην Φούρκα της Χαλκιδικής, το Οlympion Sunset Hotel, επίσης πέντε αστέρων.
Το οκταώροφο S Hotel διαθέτει 29 ευρύχωρα δωμάτια και σουίτες, καθώς επίσης και το εστιατόριο Σigma στο ισόγειο του κτιρίου, με μεσογειακή κουζίνα.
Κατά τη διάρκεια ανέγερσης του ξενοδοχείου, βρέθηκαν αρχαιότητες από τον 4ο πχ αιώνα μέχρι την Οθωμανική περίοδο, τις οποίες οι επισκέπτες μπορούν να θαυμάσουν κάτω από το γυάλινο δάπεδο του κάτω ορόφου.
Το S Hotel είναι το τέταρτο πεντάστερο ξενοδοχείο που άνοιξε στη Θεσσαλονίκη την προηγούμενη χρονιά. Προηγήθηκαν το Onoma Hotel στην οδό Μοναστηρίου, το Vanoro Hotel στη Δωδεκανήσου και το No 15 Ermou Hotel στην ομώνυμη οδό. Τουλάχιστον δύο ακόμη αναμένεται να ανοίξουν το πρώτο εξάμηνο αυτής της χρονιάς.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments