Τον προσεχή Ιούλιο αναμένεται να είναι έτοιμο ένα νέο πεντάστεrο ξενοδοχείο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Το όνομα του Monasty και θα είναι μέλος της Autograph Collection που αποτελεί ένα από τα μπραντ της Marriott International. Θα είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα ανοίξει στη Θεσσαλονίκη ξενοδοχείο μέλος διεθνούς αλυσίδας. Βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου ακριβώς πίσω από το εμπορικό κέντρο «Πλατεία», δυο βήματα από την Αριστοτέλους. Θα διαθέτει 100 πολυτελή δωμάτια διαφόρων τύπων, χώρο πολλαπλών χρήσεων, εστιατόριο, spa, ενώ στο rooftop θα υπάρχει bar-restaurant. Θα είναι το 6ο ξενοδοχείο της αλυσίδας Autograph Collection στην Ελλάδα.
Τη διαχείριση του Monasty ανέλαβε η Swot, μια ελληνική εταιρεία με αλματώδη ανάπτυξη τα τελευταία χρόνια, που διαχειρίζεται πλήθος ξενοδοχείων σε όλη την Ελλάδα όπως τα Moxy (και αυτά μπραντ της Marriott) σε Πάτρα και Αθήνα, το Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι και πολλά ακόμη σε Μύκονο, Σαντορίνη και αλλού.
Διευθυντής του Monasty ανέλαβε ο Σάκης Πανταζής με πλούσια καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ των οποίων και σε ξενοδοχεία διεθνών αλυσίδων.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments