Το πρώτο Ramada Encore στη Γερμανία και το μεγαλύτερο του είδους του στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Ευρασία και την Αφρική, υποδέχθηκαν η Wyndham Hotels & Resorts και η Aspire Hotel Group στο Μόναχο, την τρίτη μεγαλύτερη πόλη της Γερμανίας.
Το νέο Ramada Encore by Wyndham Munich Messe, είναι το τρίτο ξενοδοχείο των δύο ομίλων στη Γερμανία, που λειτουργούν ήδη τα ξενοδοχεία Aspire Elements Reutlingen Trademark Collection by Wyndham και Aspire Castillio Reutlingen Trademark Collection by Wyndham.
Το Ramada Encore by Wyndham Munich Messe, έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να ικανοποιεί τις ανάγκες τόσο των επαγγελματιών ταξιδιωτών, όσο και των ταξιδιωτών αναψυχής. Το φιλικό προς τα κατοικίδια ξενοδοχείο, βρίσκεται σε καίρια τοποθεσία, σε κοντινή απόσταση από το Εκθεσιακό Κέντρο του Μονάχου και το Riem Arcaden, το μεγαλύτερο εμπορικό κέντρο της πόλης, ενώ έχει πολύ καλή σύνδεση με το αεροδρόμιο του Μονάχου.

Διαθέτει 366 δωμάτια, τα οποία συνδυάζουν τις επιθυμητές ανέσεις με τη σύγχρονη κομψότητα, καθώς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για τους επισκέπτες του, όπως δωρεάν WI-FI, εγκαταστάσεις πλυντηρίων, χώρους στάθμευσης, σύγχρονο γυμναστήριο και εστιατόριο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments