Από φέτος η εταιρεία SailBliss δραστηριοποιείται στην Αθήνα, έχοντας σαν βάση τη μαρίνα Αλίμου. Στόχος είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν τις μονοήμερες ιστιοπλοϊκές κρουαζιέρες τους στην Αθηναϊκή Ριβιέρα, με έμφαση στην Ελληνική γαστρονομία.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα έχουν τη δυνατότητα να κολυμπούν στα γαλανά νερά, να κάνουν ηλιοθεραπεία στο όμορφο ιστιοφόρο, να  μαθαίνουν την Ελληνική ιστορία και βιοποικιλότητα, απολαμβάνοντας συγχρόνως την ελληνική κουζίνα μαζί με ελληνικά κρασιά και κοκτέιλ.

Καθημερινά θα υπάρχουν 3 κρουαζιέρες, μία πρωινή 9.30 – 14.30, μία απογευματινή 15.30 – 20.30 και μία ολοήμερη 9.30-20.30. Ο ενδιαφερόμενος μπορεί να κλείσει θέση είτε σε semi-private μαζί με άλλους επισκέπτες, είτε σε private και να έρθει με τους δικούς του ανθρώπους. Με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα τόσο σε solo travelers, όσο σε ζευγάρια, οικογένειες και παρέες να απολαύσουν αυτή την εμπειρία. Επίσης, θα υπάρχουν private εκδρομές έως 3 ημέρες, για άτομα που θέλουν να περάσουν περισσότερο χρόνο στη θάλασσα.

Η SailBliss καλύπτει επίσης διάφορα special events όπως bachelor/ette, corporate events, photo shooting, anniversaries κλπ., προσφέροντας  εξατομικευμένες υπηρεσίες σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες και επιθυμίες.

Η τιμή καλύπτει όλα τα έξοδα της εκδρομής όπως μισθοδοσίες, καύσιμα, φόρους καθώς επίσης όλα τα ημερήσια γεύματα που θα ετοιμάζονται από τη chef, απεριόριστο ελληνικό κρασί και μπύρες, καθώς επίσης καθαρές πετσέτες, εξοπλισμός για κολύμπι και εξερεύνηση βυθού.

Οι κρουαζιέρες θα ξεκινήσουν 28/3 και κρατήσεις μπορούν να γίνουν στη σελίδα:  www.sailbliss.com.

 

 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments