Το ένα μετά το άλλο, τα ξενοδοχεία ανακοινώνουν το άνοιγμα τους για το καλοκαίρι. Αυτό θα γίνει μέσα στο Μάιο καθώς η 14η αυτού του μήνα έχει οριστεί από το Υπουργείο Τουρισμού η μέρα έναρξης της τουριστικής περιόδου με την σταδιακή μέχρι τότε αναστολή των περιοριστικών μέτρων που επιβλήθηκαν λόγω της πανδημίας.

H Costa Navarino…

H Costa Navarino στη Μεσσηνία, που τα ξενοδοχεία της κάθε χρόνο άνοιγαν στα μέσα Φεβρουαρίου, φέτος θα υποδέχεται τους επισκέπτες της για τη νέα σεζόν, από τις 19 Μαΐου στο ξενοδοχείο The Westin Resort Costa Navarino και από τις 23 Μαΐου στο ξενοδοχείο The Romanos, a Luxury Collection Resort. Με νέες, μοναδικές εμπειρίες, ανανεωμένες υπηρεσίες υψηλού επιπέδου, άπλετους εξωτερικούς χώρους κι ακόμη πιο ενισχυμένα μέτρα προστασίας, η Costa Navarino θα αποτελέσει το ιδανικό μέρος για ξέγνοιαστες διακοπές. Το γαστρονομικό ταξίδι στο Navarino Dunes περιλαμβάνει 21 εστιατόρια, καφέ και lounge bars σε ανοικτούς χώρους.

Το Miraggio…

Το πεντάστερο Miraggio στο πρώτο πόδι της Χαλκιδικής, που πέρσι έμεινε κλειστό θα ανοίξει φέτος στις 15 Μαΐου.
Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του:
«Έχουμε ήδη εφαρμόσει με επιτυχία όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής που προτείνει ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (ΠΟΥ), η Ελληνική Κυβέρνηση και τα μέτρα υγείας που έχουν πιστοποιηθεί από την TUV Austria και τα συγχωνεύσαμε στο αυστηρότερο πρωτόκολλο, τα Miraggio Supreme Standards, για να σας καλωσορίσουμε στο πιο αγνό περιβάλλον».

To ανακαινισμένο Lily Ann…

To ανακαινισμένο Lily Ann (φώτο), του Ομίλου Acrotel στη Σιθωνία της Χαλκιδικής θα ανοίξει στις 20 Μαϊου!
Για το ξεκίνημα της περιόδου προφέρει δωρεάν αναβάθμιση δωματίου σε Superior, με υπέροχη θέα στη θάλασσα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments