Έχοντας εμπειρία πάρα πολλών ετών στο χώρο των τουριστικών γραφείων,  η Σάντυ Πυρετζίδου αποφάσισε να κάνει το επόμενο επαγγελματικό της βήμα. Δημιούργησε μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που κάνει το έργο των τουριστικών γραφείων πολύ πιο εύκολο. Το όνομα της πλατφόρμας είναι Voyago και απαντά στο  www.voyago.gr.

Το κάνει αυτή η πλατφόρμα;

–         Δίνει την ευκαιρία στα τουριστικά γραφεία να ενημερώνουν τα άλλα τουριστικά γραφεία, για τις  εκδρομές που οργανώνουν, μόνιμα ή περιστασιακά,  σε συγκεκριμένες ημερομηνίες, όπως επίσης και το πλήρες πρόγραμμα κάθε εκδρομής.  

–         Δίνει τη δυνατότητα στα τουριστικά γραφεία που νοικιάζουν τουριστικά λεωφορεία, να ενημερώνουν για τη διαθεσιμότητα των λεωφορείων τους με όλες τις τεχνικές προδιαγραφές κάθε λεωφορείου.  

–         Δίνει τη δυνατότητα στους επαγγελματίες αρχηγούς εκδρομών να ενημερώνουν για την διαθεσιμότητα αλλά και τους προορισμούς στους οποίους ειδικεύονται.

Επί του πρακτέου, όταν πάει κάποιος στο τουριστικό γραφείο της γειτονιάς του και ενδιαφερθεί για μια εκδρομή σε συγκεκριμένο προορισμό και ημερομηνία, ο τουριστικός πράκτορας, μέσα από την Voyago, μπορεί να ενημερωθεί άμεσα ποια διαθέσιμα προγράμματα   υπάρχουν στην αγορά για τον συγκεκριμένο προορισμό, τη συγκεκριμένη  ημερομηνία, ποιος τα διοργανώνει,  και  όλα τα χαρακτηριστικά κάθε εκδρομής

Επίσης, αν ένα τουριστικό γραφείο διοργανώνει κάποια εκδρομή και αναζητά να νοικιάσει  τουριστικό λεωφορείο ή συνεργασία με αρχηγό για την πραγματοποίηση της, μέσα από την συγκεκριμένη πλατφόρμα θα βρει ό,τι διαθέσιμο υπάρχει στην αγορά με όλες τις λεπτομέρειες.

Η χρήση της πλατφόρμα απευθύνεται μόνο σε επαγγελματίες  (B2B) και όχι στον απλό κόσμο και γίνεται έναντι μιας πολύ μικρής συνδρομής την οποία πληρώνουν είτε αυτοί που ενημερώνουν για τις υπηρεσίες τους είτε αυτοί που τις αναζητούν.

Όπως μας είπε ο δημιουργός της Σάντυ Πυρετζίδου «εργάστηκα πολλά χρόνια στην πώληση τουριστικών πακέτων και την οργάνωση εκδρομών. Ξέρω πόσο δύσκολο και χρονοβόρο είναι να γνωρίζεις ανά πάσα στιγμή ποιος διοργανώνει τι με όλες τις λεπτομέρειες που πρέπει να ενημερώσεις τον υποψήφιο πελάτη σου. Αυτή η πλατφόρμα δημιουργήθηκε για να καλύψει αυτή την ανάγκη και να κάνει το έργο των συναδέλφων μας στα τουριστικά γραφεία πιο εύκολο και πιο αποτελεσματικό.  Και το κάνει με πολύ απλό τρόπο. Ευχαριστώ τα τουριστικά γραφεία για την θερμή υποδοχή της Voyago, να  είναι σίγουροι πως δεν θα διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους».

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments