Το υπέροχο Λουτράκι της Πέλλας με τα διάσημα λουτρά Πόζαρ, επέλεξε το τουριστικό γραφείο Iole Travel να κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Πάνω από 150 πελάτες και φίλοι του γραφείου παραβρέθηκαν την Κυριακή στην εκδήλωση που έγινε σε τοπικό εστιατόριο, αφού πρώτα έκαναν πεζοπορία στην περιοχή και μπανάκι στα θερμά λουτρά.
Οι τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν είκοσι ένας που κέρδισαν ισάριθμα ταξιδιωτικά δώρα όπως αεροπορικά και ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ταξίδια με το IOLE Travel, ημερήσιες κρουαζιέρες κ.α. Η μέρα ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στην Έδεσσα για βόλτα και καφέ.
Όπως ανέφερε η Πέλα Ρεβενικιώτου ιδιοκτήτρια του γραφείου: «Η Αρχή κάθε χρονιάς φέρνει όχι μόνο νέους στόχους για την εταιρεία μας, αλλά και μια μοναδική ευκαιρία για να δείξουμε στους ανθρώπους που δουλεύουν για εμάς και τους πελάτες μας, την ευγνωμοσύνη μας για τη χρονιά που πέρασε και την ανυπομονησία σας για εκείνη που ξεκινά. Ευχαριστούμε πολύ τους 150 πελάτες και φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους. Και του χρόνου με υγεία και αμέτρητες εξορμήσεις!»
Το IOLE Travel εδρεύει στο Λαγκαδά και πρόσφατα άνοιξε υποκατάστημα και στη Θεσσαλονίκη στη οδό Εγνατίας 35.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments