Κείμενο – φωτογραφίες: Omorfa Taxidia

Στη Θεσσαλονίκη επεκτάθηκε το τουριστικό γραφείο IOLE Travel που η έδρα του είναι στο Λαγκαδά. Χθες βράδυ έγιναν τα εγκαίνια (φώτο) του νέου γραφείου στην οδό Εγνατίας 35 στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Όπως μας είπε η πολύ δραστήρια ιδιοκτήτρια του IOLE Πέλα Ρεβενικιώτου, “ο λόγος που δημιουργήσαμε υποκατάστημα στη Θεσσαλονίκη είναι ότι έχουμε δημιουργήσει μια ισχυρή πελατεία στην πόλη και πολλοί αναγκάζονται να έρθουν στο Λαγκαδά για να κάνουν κρατήσεις ή να ενημερωθούν. Τώρα θα μας βρίσκουν και στη Θεσσαλονίκη”.
Με ιδιόκτητο στόλο πέντε λεωφορείων, το IOLE είναι πολύ δραστήριο στην οργάνωση δικών του εκδρομών. Από ημερήσιες αποδράσεις σε γνωστές περιοχές της χώρας μας, μέχρι πολυήμερες εκδρομές στην Ελλάδα και τα Βαλκάνια και μάλιστα σε περιοχές που δύσκολα βρίσκεις στα προγράμματα άλλων τουριστικών γραφείων (Βόρεια Ήπειρος, Σκόπια, Σαράγεβο, Αδριανούπολη κλπ).
Οι εκδρομές του IOLE μεταξύ άλλων προσφέρουν βιωματικές εμπειρίες, επαφή με την φύση και πολύ… fun, γι’ αυτό και όπως μας είπε η κα Ρεβενικιώτου «ο μέσος όρος ηλικίας στις εκδρομές μας είναι γύρω στα 30».

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments