Νέα ταξιδιωτική πρόταση από το  Silver Holidays!

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα εκδήλωση έγινε χθες σε αίθουσα του ξενοδοχείου  Mediterranean Palace  στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Τη διοργάνωσε το Silver holidays,  ένα τουριστικό γραφείο ιδιαίτερα δραστήριο όχι μόνο τουριστικά αλλά και επικοινωνιακά. Ο ιδιοκτήτης του γραφείου Στέφανος Χατζημανώλης, κάλεσε εκπροσώπους τουριστικών γραφείων της Βόρειας Ελλάδας για να τους ενημερώσει για μια νέα ταξιδιωτική πρόταση που αφορά στην «Κωνσταντινούπολη αλλιώς…»

Απευθύνεται κυρίως σε μεμονωμένους ταξιδιώτες (παρέες, οικογένειες, ζευγάρια κλπ), σ΄αυτούς που έχουν πάει μια ή περισσότερες φορές  στην Κωνσταντινούπολη και θα ήθελαν να βιώσουν την Πόλη με διαφορετικό τρόπο. Η πρόταση αφορά μετάβαση με το  λεωφορείο της γραμμής ή αεροπλάνο ή ιδιωτικό αυτοκίνητο και διαμονή σε ένα πεντάστερο ξενοδοχείο διαφορετικό από τα άλλα,  το  Radisson Residence. Το συγκεκριμένο ξενοδοχείο που άνοιξε μόλις πριν τέσσερις μήνες, αποτελείται από διαμερίσματα το μικρότερο από τα οποία είναι δύχορο, περίπου 50 τετραγωνικών  μέτρων με οργανωμένη κουζίνα.

Το Radisson Residence στο οποίο θα αναφέρθουμε αναλυτικά σε άλλη ανάρτηση, βρίσκεται στην νεόδμητη σύγχρονη και μοντέρνα  περιοχή Vadistambul,   ένα ολοκληρωμένο συγκρότημα που αποτελείται  από ένα μεγάλο εμπορικό κέντρο, κτίρια γραφείων και κατοικιών, δυο ξενοδοχεία της  Radisson,  πάρκα και τεχνιτές λίμνες και πολλά άλλα στα οποία  αναφερθήκαμε αναλυτικά σε χθεσινή ανάρτηση.  

Την χθεσινή παρουσίαση έκαναν ο Στέφανος Χατζημανώλης και η διευθύντρια του  Radisson Residence, η κα Νihan Sicakanli.

Όπως μας είπε ο κ. Χατζημανώλης,  «η πρόταση αφορά σ΄αυτούς που έχουν χορτάσει την πλατεία Ταξίμ και την περιοχή του Πέραν και θα ήθελαν να μείνουν σε μια διαφορετική σύγχρονη περιοχή που παραπέμπει στο σύγχρονο πρόσωπο της Κωνσταντινούπολης. Από εκεί με το Μετρό να εξορμούν στα αξιοθέατα της Πόλης και να επιστέφουν στην άνεση, τη πολυτέλεια και την ασφάλεια της Vadistanbul και του Radisson Residence».

Η βασική πρόταση αφορά τριήμερο ή τετραήμερο πακέτο με μετάβαση με το λεωφορείο της γραμμής (Θεσσαλονίκη – Κωνσταντινούπολη) του  Crazy holidays, διαμονή στο Radisson Residence  σε δύχωρο διαμέρισμα και μεταφορά από και προς τον σταθμό των λεωφορείων στο ξενοδοχείο. Κόστος 189 ευρώ το τριήμερο πακέτο και 249 ευρώ το τετραήμερο.

Το τράνσφερ από και προς το ξενοδοχείο αφορά μόνο στις αναχωρήσεις της Τετάρτης και Πέμπτης βράδυ. Τα υπόλοιπες μέρες η μετάβαση από το σταθμό των λεωφορείων προς το ξενοδοχείο μπορεί να γίνει ή με το Μετρό ή τράνσφερ με έξτρα χρέωση.

Για όσους θα ήθελαν να πάνε με το αυτοκίνητο τους ή αεροπλάνο το  πακέτο προσαρμόζεται αναλόγως.  

 

 

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments