Πρόκειται για την Νόπη Σαββίδου, άτομο ιδιαίτερα γνωστό στην τουριστική αγορά της Βόρειας Ελλάδας από την πολύχρονη εμπειρία της σε θέσεις ευθύνης. Στόχος του Argo Travel είναι η περαιτέρω ανάπτυξη στη Βόρεια Ελλάδα του corporate travel, του εισερχόμενου τουρισμού και του συνεδριακού τουρισμού.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Argo Travel: “Η κα Σαββίδου διαθέτει μακρά εμπειρία στην τουριστική βιομηχανία και με αυτήν την εμπειρία θα επιδιώξει τη διατήρηση των υψηλών υπηρεσιών προς το πελατολόγιο του Υποκαταστήματος και της εταιρίας γενικότερα. Επιδίωξή του ARGO TRAVEL με τη συμβολή της νέας Διευθύντριας είναι η αναβάθμιση του brand στη Βόρεια Ελλάδα, η διάχυση συσσωρευμένης τεχνογνωσίας επτά δεκαετιών και η περαιτέρω ανάπτυξη του εύρους των διαθέσιμων υπηρεσιών συμπεριλαμβανομένου του corporate travel, του εισερχόμενου τουρισμού κι ασφαλώς του συνεδριακού τουρισμού,αξιοποιώντας όλες τις σύγχρονες τεχνολογίες και καινοτόμες λύσεις.
Η διοίκηση του ARGO TRAVEL ευχαριστεί την κα Δώρα Δαμβουνέλη, Διευθύντρια του Υποκαταστήματος Θεσσαλονίκης μέχρι σήμερα, για τη σημαντική επί σειρά ετών συνεισφορά της στο Υποκατάστημα από ιδρύσεώς του. Μέσα σε όλα τα χρόνια με τις ικανότητες και την επίμονη προσπάθειά της, κέρδισε ένα σημαντικό πελατολόγιο, όχι μόνο στη Θεσσαλονίκη αλλά και σε ολόκληρη τη Βόρειο Ελλάδα. Η Διοίκηση του ARGO TRAVEL της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα βήματά της.
Δεσμευόμενο να συμβάλλει εμπράκτως στην καθιέρωση της Ελλάδας ως έναν προορισμό 365 ημερών, το ARGO TRAVEL θα συνεχίσει να πρωτοπορεί με νέες υπηρεσίες και καινοτόμα προϊόντα ειδικά σχεδιασμένα για προορισμούς της περιφέρειας.”

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments