Για τον Αριστείδη Λάμπρου έχουμε αναφερθεί πολλές φορές. Είναι ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας που έχει ταξιδέψει κυριολεκτικά σε όλο τον κόσμο. Ξεκίνησε να ταξιδεύει από τη δεκαετία του εβδομήντα και έκτοτε έχει επισκεφτεί 195 χώρες. Ο ίδιος δεν έχει κάποια επαγγελματική σχέση με τον τουρισμό, και τα ταξίδια τα οργάνωνε μόνος του με κάθε λεπτομέρεια σε εποχές που δεν υπήρχε το ίντερνετ και τα διάφορα ταξιδιωτικά καλούδια του.
Πριν τρία χρόνια έγραψε ένα βιβλίο με τίτλο «Ο Γύρος του Κόσμου σε 60 ταξίδια (εκδόσεις Φυλάτος)» στο οποίο με πλούσιο δικό του φωτογραφικό υλικό, αποτύπωνε τις εμπειρίες του από τα ταξίδια που έκανε. Παράλληλα το βιβλίο είχε την μορφή ταξιδιωτικού οδηγού με χρήσιμες πληροφορίες και συμβολές για αυτούς που θα ήθελαν να επισκεφτούν κάποιους από τους συγκεκριμένους προορισμούς.
Χθες Δευτέρα, στη βιβλιοθήκη του Δήμου Θέρμης παρουσιάστηκε το δεύτερο βιβλίο του κου Λάμπρου με τίτλο «200 κρυμμένοι θησαυροί και κορυφαίοι προορισμοί που πρέπει να επισκεφτείτε» από τις εκδόσεις Φυλάτος.
Το δεύτερο βιβλίο παρουσιάζει τις προσωπικές εμπειρίες του κου Λάμπρου που βίωσε σε διακόσια συναρπαστικά σημεία του πλανήτη που επισκέφθηκε. Παράλληλα δίνει χρήσιμες πληροφορίες και συμβουλές στους επίδοξους ταξιδιώτες.
Για τον συγγραφέα και το βιβλίο του μίλησαν στην χθεσινή εκδήλωση ο αρχισυντάκτης των Όμορφων Ταξιδιών Σάκης Παπαδόπουλος, ο τουριστικός πράκτορας Γιάννης Τσιόμπανος (Business Travel) κι ο εκδότης. Παρών ήταν ο Δήμαρχος Θέρμης Θεόδωρος Παπαδόπουλος.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments