Νέο διοικητικό συμβούλιο, ανανεωμένο και με νέο Πρόεδρο, απέκτησε η HATTA ο Σύνδεσμος των Εν Ελλάδι τουριστικών γραφείων. Οι 15 εκλεγέντες στις εκλογές της προηγούμενης Τρίτης συγκροτήθηκαν σήμερα σε σώμα ως εξής:

Πρόεδρος: Νίκος Κελαϊδίτης, World of Passepartout Holiday Solutions

Αντιπρόεδροι: Λάμπρου Άγγελος, Manessis Travel, Μάρκος Σπυρομήλιος, Siva Travel, Μάριος Καμμένος, Four Ways Travel

Γεν. Γραμματέας: Αριστείδης Τσαλδάρης, Horizon Travel

Ταμίας: Μιχάλης Μινόπουλος, I.Q. Holidays

Γεν. Έφορος: Χρήστος Παναγιωτόπουλος, La Greca Travel

Μέλη: Κώστας Ανθόπουλος, Pyramis Travel, Ζώης Βλάχος, A.V. Tours, Ευαγγελία Καραμπατζάκη, Leon Travel – Αλεξανδρούπολη, Βασίλης Κοντός, Value Plus Travel – Κέρκυρα, Βασιλική Σκάγια, Day Rise Holidays – Θεσσαλονίκη, Ευστάθιος Σκρέτας, Es Tours, Βασίλης Τριγκιλίδας, Trigilidas Travel – Καλαμάτα, Τσιλίδης Λύσανδρος, Emphasis On Travel.

Τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, κατά την πρώτη συνεδρίασή τους, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συμβάλλουν, ενωμένοι, με όλες τους τις δυνάμεις στην ανάπτυξη, τον εκσυγχρονισμό και την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου.

Σημειώνεται ότι στις πρόσφατες εκλογές εξελέγησαν και οι αντιπρόσωποι του Συνδέσμου στην Ομοσπονδία FEDHATTA (Ομοσπονδίας Συνδέσμων Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων) στην οποία Πρόεδρος εξακολουθεί να είναι ο κ. Λύσανδρος Τσιλίδης, Γενικός Γραμματέας ο κ. Γιώργος Μαρούτσος και Αντιπρόεδρος ο κ. Στάθης Σκρέτας.

Πείτε τη γνώμη σας

avatar