Απαντώντας στην πολυπλοκότητα της κατάστασης, στην οποία έχει περιέλθει ο κλάδος των τουριστικών γραφείων το χρονικό αυτό διάστημα – ένας από τους μεγαλύτερους επαγγελματικούς κλάδους της χώρας – η Ομοσπονδία FedHATTA έχει συστρατεύσει σειρά μηχανισμών, με σκοπό την άμεση κινητοποίηση για την εξεύρεση λύσεων.
«Η αναγκαστική διαμόρφωση της «εργασίας από το σπίτι» δεν στάθηκε εμπόδιο στην επιτακτική ανάγκη επικοινωνίας τόσο με τα μέλη μας σε όλη την Ελλάδα, όσο και με τα μέλη των Ενώσεών μας, τα τουριστικά γραφεία», αναφέρει ο Πρόεδρος της Fedhatta κ. Λύσανδρος Τσιλίδης.
«Υπάρχουν πολλά ζητήματα που χρειάζονται διευκρίνιση από τα συναρμόδια Υπουργεία, και οι ενεργοί επαγγελματίες του τουρισμού δεν έχουν την δυνατότητα να περιμένουν. Για τον λόγο αυτό καλούμε τα τουριστικά γραφεία της χώρας, μέλη των Ενώσεων της Ομοσπονδίας σε όλη την επικράτεια, να μην διστάσουν να επικοινωνήσουν με το email info@fedhatta.gr για όποιο θέμα χρειάζεται διευκρίνιση», συνεχίζει.
Η FedHATTA δηλώνει ετοιμοπόλεμη, και ήδη στην ομάδα εργασίας της συμπεριλαμβάνει, πέραν του διεθνούς δικτύου συνεργατών της (καθώς συνεργάζεται άμεσα με φορείς του Τουρισμού από όλο τον κόσμο, όπως η ECTAA και διεθνείς Σύνδεσμοι και Ομοσπονδίες), νομικούς συμβούλους, φοροτεχνικούς, οικονομολόγους, και τουριστικούς αναλυτές, ώστε να μπορεί να δώσει απαντήσεις, ή να προωθήσει θέματα που άπτονται κάθε τουριστικής δραστηριότητας: θέματα διοργάνωσης συνεδρίων, αερομεταφορών, ακτοπλοΐας, θεματικού τουρισμού, αλλά και ζητήματα τουριστικής νομοθεσίας κ.ά.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments