Τo ξενοδοχείο KALESTESIA SUITES στην Σαντορίνη ολοκλήρωσε και την δεύτερη φάση της ριζικής του ανακαίνισης . Η 1η φάση περιλάμβανε την κατασκευή ατομικών jacuzzi ή ατομικές θερμαινόμενες πισίνες σε όλα τα δωμάτια και η 2η την πλήρη ανακαίνιση εσωτερικά των σουιτών αλλά και την δημιουργία εστιατορίου με θέα την καλντέρα και το αποτέλεσμα είναι ομολογουμένως εντυπωσιακό.
Τη διαχείριση του ξενοδοχείου ανέλαβε εδώ και 4 χρόνια εταιρεία που εκπροσωπεί ο Θεόδωρος Νούτσιας, γνωστός τουριστικός πράκτορας της Θεσσαλονίκης, που γνωρίζει το νησί της Σαντορίνης όσο λίγοι. Μαζί του ο Δημήτρης Παλιούρας της γνωστής εταιρείας διοργάνωσης συνεδρίων GLOBAL EVENTS. Μάλιστα εντός του ξενοδοχείου λειτουργεί και το τουριστικό τους γραφείο με την επωνυμία VIA VOLTA, με ιδιόκτητα minivan και limo car για την μεταφορά πελατών.
Όπως μας είπε ο κ. Νούσιας: “Παρόλο τις σχεδόν καταστροφικές λόγω της πανδημίας σεζόν του 2020-21, αποφασίσαμε να τηρήσουμε κατά γράμμα τον σχεδιασμό μας για την ποιοτική αναβάθμιση του ξενοδοχείου, έτσι ώστε να είμαστε ανταγωνιστικοί σε ένα προορισμό που η ποιότητα είναι προαπαιτούμενο. Έτσι λοιπόν οι 8 από τις 10 σουίτες διαθέτουν ατομικό jacuzzi ή plug pool και το εσωτερικό των δωματίων έχει αλλάξει ριζικά.
Οι σουίτες μπορούν να φιλοξενήσουν από 2 έως 6 άτομα ανάλογα με τον τύπο της σουίτας. Επίσης δημιουργήσαμε και έναν επιπλέον χώρο για δείπνο με θέα το ηφαίστειο, που προσφέρει μεσογειακά μενού, φυσικά με τοπικά προϊόντα. Τέλος μετά από δύο χρόνια περιορισμών ξαναδώσαμε σε λειτουργία με τις απαραίτητες βελτιώσεις το γυμναστήριο καθώς και τους υπόλοιπους κοινόχρηστους χώρους. ”

Σχετικά με το τουριστικό γραφείο Via Volta που στεγάζεται εντός του ξενοδοχείου μας είπε: “εδώ και πολλά χρόνια ένα από τα κύρια αντικείμενα της εταιρείας μου ήταν η εξυπηρέτηση των tour operator αλλά και γενικότερα των τουριστικών γραφείων κυρίως της Βόρειας και Κεντρικής Ελλάδας με υπηρεσίες στο νησί της Σαντορίνης ( κρατήσεις δωματίων, αυτοκινήτων, τράνσφερ, κρουαζιέρων κτλ ). Με το υποκατάστημα μας πλέον στην Σαντορίνη, οι συνάδελφοι έχουν έναν τοπικό αντιπρόσωπο με ξεκάθαρο προσανατολισμό στην “υποτιμημένη” ελληνική αγορά, καθώς μέσω της εμπειρίας μας τόσα χρόνια από την θέση του tour operator Ελλήνων ταξιδιωτών γνωρίζουμε τι πρέπει να προσέξουμε.
Έτσι λοιπόν έχουμε πραγματικά προκρατημένα δωμάτια σε πάνω από 10 ξενοδοχεία με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ για την αγορά της Βόρειας Ελλάδας και το σημαντικότερο σε τιμές πολύ φθηνότερες από όλες τις πλατφόρμες, είτε B2B είτε B2C. Επίσης παρέχουμε υπηρεσίες rent a car, τράνσφερ κτλ».
Καταλήγοντας ο Θεόδωρος Νούτσιας υπογράμμισε “ η σεζόν δείχνει ιδιαίτερα δυναμική με άγνωστο Χ το λειτουργικό κόστος της κάθε επιχείρησης λόγω του ενεργειακού κυρίως παράγοντα αλλά είμαστε αισιόδοξοι καθώς και στις σουίτες μας η ανταπόκριση είναι ενθαρρυντική και η δουλεία μας ανταμείβεται και από τα σχόλια των πελατών μας (στην booking βαθμολογία 9,2 άριστα). Αλλά και στο τουριστικό μας γραφείο η στήριξη των συναδέλφων είναι συγκινητική.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments