Ήταν όντως το κοσμικό γεγονός της χρονιάς στο χώρο των τουριστικών γραφείων. Αναφερόμαστε στην εκδήλωση που οργάνωσε το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Athos Hellas, σε συνεργασία με το Herodotus Travel, για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Η εκδήλωση έγινε στο γνωστό κέντρο διασκέδασης «Πύλη Αξιού» στο οποίο πρωταγωνιστεί ο πιο δημοφιλής τραγουδιστής της εποχής, ο Κωσταντίνος Αργυρός.
Ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Φυντικάκης του Athos, o Αργύρης Κορωναίος και ο Νίκος Κασδερίδης του Herodotus, υποδέχθηκαν δεκάδες προσκεκλημένους σε μια βραδιά που είχε λάμψη, λαμπερές παρουσίες και πολύ κέφι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Όπως ανέφερε στην ομιλία του ο Χρήστος Παπαδόπουλος « η φετινή κοπή πίτας για εμάς δεν θα είναι απλά μια ακόμα εκδήλωση, είναι ένα μεγάλο πάρτι γιατί Η ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΜΑΣ».
Όπως είπε: «Πραγματοποιήθηκαν 532 οργανωμένες αναχωρήσεις, εξυπηρετήσαμε πάνω από 20 χιλιάδες ταξιδιώτες, βάλαμε στο πρόγραμμα μας 16 νέους προορισμούς και ταξιδεύουμε πλέον σε 4 Ηπείρους».
Για τη νέα χρονιά ο κ. Παπαδόπουλος ανέφερε πως «η εταιρεία επενδύει και επεκτείνεται στον κατασκευαστικό κλάδο, στη διαχείριση ακινήτων, στην φιλοξενία, σε τουριστικά λεωφορεία, σε νέα γραφεία, στην αναβάθμιση της ιστοσελίδας του και σε πολλά ακόμη».
Χαρακτήρισε τεράστια ανατροπή τις συνεργασίες που έκανε το Athos Hellas με άλλα τουριστικά γραφεία. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε «Κάποτε λέγαμε πως οι συνεργασίες είναι καλές. Σήμερα λέμε πως οι συνεργασίες είναι απαραίτητες. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Nίκο και τον Αργύρη για την αμοιβαία εμπιστοσύνη στη συνεργασία μας με τον Ηρόδοτο. Συνεργαστήκαμε επίσης και με άλλα γνωστά γραφεία της πόλης όπως το Diesel, το Dion, το Grecos, το Mazi και αρκετά ακόμη. Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ που κάναμε ήταν μεγάλη και το αποτέλεσμα όπως είδατε ήταν εξαιρετικό Με την ευκαιρία αυτή στέλνουμε μια ανοιχτή πρόσκληση σε όλα τα γραφεία εντός και εκτός Θεσσαλονίκης για νέες συνεργασίες, είτε κατά περίπτωση είτε συνολικές».
Ολοκληρώνοντας ο κ. Παπαδόπουλος εμφανώς συγκινημένος ανέφερε: «Αναμφίβολα μεγαλύτερη νίκη της χρονιάς, για μένα προσωπικά, ήταν η επιστροφή των αδερφών μου από άλλη μητέρα, του Χρήστου Φυντικάκη και της Εβίτας».
Όλοι έφυγαν χαρούμενοι από την υπέροχη εκδήλωση, ωστόσο κάποιοι έφυγαν ενθουσιασμένοι, καθώς μετά από κλήρωση κέρδισαν πολύ σημαντικά ταξιδιωτικά δώρα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments