Το 2024 βρίσκει ακόμη πιο δυνατό και τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Athos Hellas Travel Center που χρόνο με το χρόνο εδραιώνεται ανάμεσα στα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία της χωράς, από αυτά που ασχολούνται με τον εξερχόμενο τουρισμό.
Προηγήθηκε μια εξαιρετική χρονιά που όπως μας είπε ο Χρήστος Παπαδόπουλος “ήταν η καλύτερη στην ιστορία του γραφείου μας. Και αυτό γιατί μας εμπιστευτήκαν και ταξίδεψαν μαζί μας περισσότεροι από 20.000 ταξιδιώτες. Από τις εκδρομές που προγραμματίσαμε για όλες τις τουριστικές περιόδους πραγματοποιήθηκε το 96%. Στο εκδρομικό μας πρόγραμμα προσθέσαμε 16 νέους προορισμούς και πλέον ταξιδεύουμε σε 4 Ηπείρους”.
Η εταιρία που διευθύνει ο Χρήστος Παπαδόπουλος και ο Χρήστος Φυντικάκης (φώτο), δεν περιορίζεται μόνο στις οργάνωση εκδρομών, άλλα δραστηριοποιείται πλέον στον ευρύτερο χώρο του τουρισμού.
Όπως μας είπε ο κ. Φυντικάκης:
ξεκινήσαμε την εταιρία Dreamtrips που δραστηριοποιείται στον κλάδο των κατασκευών με την ανέγερση των πολυτελών κατοικιών SEVEN SEAS LUXURY LIVING στη Χανιώτη Χαλκιδικής.
• Eπεκταθήκαμε στον κλάδο της φιλοξενίας με τη δημιουργία του SEA & THE CITY LUXURY JACUZZI SUITES στην καρδιά της Θεσσαλονίκης, όπου οι σουίτες μας έχουν θέα στη θάλασσα.
• Μεγαλώσαμε τα ιδιόκτητα κεντρικά μας γραφεία στην οδό Μητροπόλεως και επειδή δεν μας φτάνουν επεκταθήκαμε και σε νέα γραφεία στην πλατεία Αριστοτέλους.
• Αναβαθμίσαμε την ιστοσελίδα μας www.athoshellas.gr με εξελιγμένο σύστημα κρατήσεων B2C και B2B.
• Επαναφέραμε της WORLD PARTY CRUISE αυτό το καλοκαίρι και διπλασιάσαμε τη στελέχωση του WORLD PARTY TRAVELLER.
• Η εταιρία μας που ασχολείται με την διαχείριση ακινήτων έφτασε πλέον τις 32 ιδιοκτησίες σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Σαντορίνη και Ιωάννινα.
“Αυτό που όμως εγώ θεωρώ το σημαντικότερο επίτευγμα τη χρονιά που μας πέρασε” συμπληρώνει ο Χρήστος Παπαδόπουλος “είναι αυτό που ονομάζω τεράστια ανατροπή. Πρόκειται για την εδραίωση κουλτούρας συνεργασίας που αρκετό καιρό προσπαθώ να μεταδώσω σε συνεργάτες και συναδέλφους, ξεπερνώντας διαφορετικούς τρόπους σκέψεις και ανώφελους εγωισμούς.
Έτσι εγκαινιάσαμε την σταθερή συνεργασία μας με το Herodotus Tours που αποδείχθηκε επωφελής όχι μόνο για τις δυο εταιρείες άλλα για τον ίδιο τον κλάδο. Επίσης κάναμε περιστασιακά συνεργασίες και με άλλα σημαντικά γραφεία της πόλης όπως το Diesel, το Dion, το Grecos, το Mazi και αρκετά άλλα.
Θέλω να πιστεύω πως οι παλιές νοοτροπίες και ανώφελοι ανταγωνισμοί ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Αλλάζουμε τρόπο σκέψης και αυτό μόνο καλό μπορεί να φέρει στον κλάδο μας”.

– Τι θα δούμε φέτος από το Athos Hellas Trevel Center;
Πολλά, μας λέει ο Χρήστος Φυντικάκης.
• 11.000 προαγορασμένες αεροπορικές θέσεις μέχρι τον Οκτώβριο με τον κύριο όγκο στην AEGEAN.
• Ειδικά ναυλωμένες απευθείας πτήσεις με AEGEAN για το Πάσχα και το Καλοκαίρι,
• 2 προγράμματα στις Χώρες Βαλτικής το Πάσχα με αποκλειστικές απευθείας ναυλωμένες πτήσεις της AIR BALTIC
• 6 αποκλειστικές εγγυημένες αναχωρήσεις για Ισλανδία, με την απευθείας σύνδεση της Play Airlines από Αθήνα για Ρέκιαβικ.
• 12 εγγυημένες σειρές Καλοκαιρινών αναχωρήσεων με την Aegean Airlines σε προγράμματα Ιταλίας, Ελβετίας, Αλσατίας, Βαυαρίας και Βαρκελώνης.
• Προαγορασμένες θέσεις σε αναχωρήσεις εκτός υψηλών περιόδων με τα SMART TRIPS – CITY BREAKS για να προσφέρουμε εγγυημένα ταξίδια όλο το χρόνο
• Προαγορά αεροπορικών θέσεων & δωματίων σε όλους τους δημοφιλείς ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥΣ τις πιο «καυτές» ημερομηνίες του Καλοκαιριού
-Αναβαθμισμένο τμήμα υποστήριξης συνεργατών με καθημερινή λειτουργία 09.00 – 21.00 και Σάββατο 09.00 – 14.00.
– Τμήμα λεωφορείων με ιδιόκτητα και μισθωμένα λεωφορεία (50,57 και 63 θέσεις) που βρίσκονται ΜΟΝΙΜΑ στο εξωτερικό με έμπειρους οδηγούς.
-κατάστημα στην ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ εντός του συγκροτήματος σουιτών KALESTESIA SUITES. Διαθέτουμε ιδιόκτητα mini van και limo για της μεταφορές των πελατών της αλλά και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ συμβόλαια σε πλήθος ξενοδοχείων για εξυπηρέτηση ακόμα και μεμονωμένων πελατών.
“Περισσότερο από όλα, αυτό που μας κάνει πολύ αισιόδοξους για το μέλλον”, συμπληρώνει ο Χρήστος Παπαδόπουλος “είναι η δυνατή ομάδα που αποτελεί το Athos Hellas. Η εμπειρία των παλαιότερων και ο ενθουσιασμός των νεότερων έχουν ταιριάξει απόλυτα, δημιουργώντας μια dream team. Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε πως για το Athos Hellas Travel Center τα καλύτερα έρχονται…

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments