Με τις καθιερωμένες δράσεις της Πεζοπορίας και της Ποδηλατάδας την Κυριακή και με ένα ξεχωριστό event την Καθαρά Δευτέρα… έναν ιδιαίτερο «ιπτάμενο» ημερήσιο φωτογραφικό διαγωνισμό, ολοκληρώθηκαν οι δράσεις του διημέρου από τον Τουριστικό Όμιλο Βέροιας για 7η συνεχή χρονιά στο πλαίσιο του Φεστιβάλ «Ανθισμένες Ροδακινιές 2024».
Ο Φωτογραφικός Διαγωνισμός “High in the Blooms! Peach Trees &Hot Air Ballons Photo Contest” του ΤΟΒ, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον του κόσμου που έφτασε στην πόλη της Βέροιας από όλη την Ελλάδα, με τα Social Media να παίρνουν φωτιά!
Ένα τεράστιο αερόστατο σε σχήμα κόκκινης καρδιάς αναδύθηκε με την ανατολή του ήλιου πάνω από τον ροζ ανθισμένο κάμπο της Βέροιας, ενώ αργότερα το κυνήγι των αερόστατων για το νικηφόρο κλικ συνεχίστηκε στον κάμπο και στην τεχνητή λίμνη του Αλιάκμονα και χάρισε στους συμμετέχοντες μαγικές εικόνες!
Ο διαγωνισμός έχει ως στόχο να αναδείξει την ομορφιά της πόλης και του μοναδικού φυσικού φαινομένου που συμβαίνει κάθε Μάρτιο με τον κάμπο της Ημαθίας να μεταμορφώνεται σε μια απέραντη ροζ θάλασσα προσκαλώντας τους φωτογράφους, ερασιτέχνες και επαγγελματίες να απαθανατίσουν της μοναδικής ομορφιάς εικόνες!
Ως το τέλος του μήνα που διαρκεί η Ανθοφορία έχουν προγραμματιστεί μουσικές εαρινές συναυλίες, το 1ο PrimaVER(i)A Pink Wine Party που σκοπό έχει να συνδέσει το ροζέ ξινόμαυρο κρασί της περιοχής με τα ροζ άνθη και η Ορεινή Ποδηλατάδα για μυημένους ποδηλάτες βουνού με θέα τον υπέροχο κάμπο!
Τις προηγούμενες μέρες καλλιτέχνες της πόλης της Βέροιας μετέφεραν την ομορφιά των ανθισμένων ροδακινιών του κάμπου στην αγορά της πόλης ζωγραφίζοντας τις βιτρίνες των καταστημάτων, τα cafe/ bar πρόσφεραν cocktails με ροδάκινο σε ειδικές τιμές και οι ζαχαροπλάστες παγωτό ροδάκινο!

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments