Με αφορμή τη διαβούλευση για τον Γαστρονομικό Τουρισμό και τα αποτελέσματα της από την Ομάδα Έργου του Υπουργείου Τουρισμού, το Τμήμα Τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης διοργανώνει διαδικτυακή ημερίδα με τίτλο:
«ο Γαστρονομικός ορίζοντας της Θεσσαλονίκης: Αναδυόμενες τάσεις και προοπτικές»
Θα πραγματοποιηθεί την άλλη Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου από τις 10πμ έως τη 1.30μμ και θα μεταδοθεί από το κανάλι του Δήμου Θεσσαλονίκης στο YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCOyY3kMp5iads9j4FBI9Rkg
Το πρόγραμμα:
Ώρα:10:00 Χαιρετισμοί:
Κωνσταντίνος Ζέρβας: Δήμαρχος Θεσσαλονίκης
Σοφία Ζαχαράκη: Υφυπουργός Τουρισμού αρμόδια για θέματα Τουριστικής Εκπαίδευσης και Ειδικών Μορφών Τουρισμού
Μαρία Καραγιάννη: Αντιδήμαρχος Πολιτισμού-Τουρισμού
Ομιλητές:
10.20πμ Μαίρη Τριανταφυλλοπούλου, Συντονίστρια της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ.Τουρισμού. αμπελουργός, οινοποιός, ιδιοκτήτρια ξενοδοχειακών επιχειρήσεων
10.40πμ Χαρίτα Βλάχου, διδάσκουσα “Γαστρονομικός Τουρισμός-Αγροδιατροφή” στο ΠΜΣ “Τουρισμός και Τοπική Ανάπτυξη” του ΑΠΘ
11.00πμ Ντίνα Νικολάου, μέλος της ομάδας έργου για το Γαστρονομικό Τουρισμό του Υπ. Τουρισμού, σεφ, ιδιοκτήτρια εστιατορίων στο εξωτερικό, ambassador της ελληνικής γαστρονομίας στο εξωτερικό
11.20πμ Δημήτρης Τασιούλας σεφ, ιδιοκτήτης εστιατορίου “THRIA”, chef ambassador του Thessaloniki Food Festival
11.40πμ Διάλειμμα
11.50πμ Σύλβια Κουμεντάκη, συμβουλευτική και διοργάνωση γαστρονομικών εκδηλώσεων & παραγωγή gourmet προϊόντων της εταιρείας “Chef Stories”.
12.10μμ Δημήτρης Λαζαρίδης Ιδιοκτήτης των βραβευμένων εταιρειών “Lazaridis.gr” & “Reputation.gr” Marketing Strategist in gastronomy & hospitality marketing
12.30μμ Pr. Δημήτρης Μπούχαλης, καθηγητής στο Bournemouth University ειδικός στις βιομηχανίες τουρισμού, αναψυχής και φιλοξενίας
1.00μμ Ερωτήσεις
1.30μμ Λήξη
Το συντονισμό θα κάνει η Λίλιαν Σαμαρά, Υπεύθυνη του Thessaloniki Food Festival του Δήμου Θεσσαλονίκης.
Κάντε εγγραφή εδώ