«Η Άφιξη του Monkey King», ένα πολιτιστικό διαδραστικό δρώμενο, θα είναι η έκπληξη της προσεχούς Δευτέρας 20 Νοεμβρίου, για τους επιβάτες κι επισκέπτες του αεροδρομίου Αθηνών, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το Εθνικό Θέατρο της Κίνας.
Μια ομάδα 15 καλλιτεχνών με εντυπωσιακά κοστούμια, θα ζωντανέψουν σκηνές από τον κινεζικό μύθο «Ταξίδι στη Δύση», με πρωταγωνιστή τον «Monkey King» Sun Wukong.
Μέσα από ένα εντυπωσιακό σκηνικό από 15 καθρέφτες, οι επιβάτες και οι επισκέπτες θα συναντήσουν τον «Σωκράτη» και τον «Κομφούκιο» να φιλοσοφούν ανταλλάσσοντας απόψεις για την προέλευση του σύμπαντος, θα απολαύσουν συναρπαστικές κινήσεις πολεμικών τεχνών από τον «Sun Wukong» και τη «Μουλάν» και θα δουν το «πράσινο φίδι» να λικνίζεται στο ρυθμό του φλάουτου του μεγάλου δασκάλου «Fa Hai» και της γλυκιάς φωνής της τραγουδίστριας «Yang Guifei».
Πρόκειται για μια πρώτη γνωριμία με το Εθνικό Θέατρο της Κίνας, με αφορμή τη συμμετοχή του στην επίσημη έναρξη ενός μεγάλου πολιτιστικού γεγονότος, του ετήσιου φεστιβάλ θεάτρου “Sino-Hellenic International Theatre Festival 2023-2024” που ξεκινά τις θεατρικές παραστάσεις και πολιτιστικές εκδηλώσεις του στις 2 Δεκεμβρίου στο Christmas Theatre.
Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου, οι ταξιδιώτες και οι επισκέπτες υποδέχονται την πρώτη από μια σειρά εμπειριών από τον πλούτο της κινεζικής πολιτιστικής κληρονομιάς, στο αεροδρόμιο – πρώτο σταθμό του Εθνικού Θεάτρου της Κίνας, στο ταξίδι του από την Ανατολή στην Αθήνα.

Επίπεδο Αναχωρήσεων, Είσοδος 3, Περιοχή Ελεύθερης Πρόσβασης
Διάρκεια προγράμματος: 12:00-13:30

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments