Αυτό το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο, το ολοκαίνουργιο Celebrity Apex, της Celebrity Cruises, θα βρίσκεται από τις 19 Ιουνίου στον Πειραιά, απ΄όπου θα ξεκινά εφταήμερες κρουαζιέρες στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο.
Το γεγονός αυτό θα αποτελέσει την επανέναρξη των κρουαζιέρων της Celebrity στην Ευρώπη, όπως ανακοίνωσε ο Πρόεδρος και CEO της εταιρείας, Lisa Lutoff-Perlo.
Κατά τη διάρκεια της πολυτελούς κυκλικής κρουαζιέρας επτά διανυκτερεύσεων έως και τον Σεπτέμβριο του 2021, το Celebrity Apex θα αναχωρεί από τον Πειραιά και θα επισκέπτεται μερικούς από τους πιο ειδυλλιακούς προορισμούς της Μεσογείου, όπως τη Μύκονο, τη Ρόδο και τη Σαντορίνη στην Ελλάδα, τη Λεμεσό στην Κύπρο, τη Χάιφα και την Ιερουσαλήμ στο Ισραήλ.

Το Celebrity Apex θα αποπλεύσει με όλο το πλήρωμα και τους επιβάτες άνω των 18 ετών εμβολιασμένους, ενώ οι ανήλικοι κάτω των 18 ετών θα πρέπει να έχουν αρνητικό τεστ PCR.
Η επιστροφή της Celebrity Cruises στο Αιγαίο γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή δεδομένης της ελληνικής κληρονομιάς της εταιρείας. Ιδρύθηκε το 1988 από την οικογένεια Χανδρή και αργότερα έγινε μέλος του Royal Caribbean Group. Η Celebrity Cruises έχει διατηρήσει τις ελληνικές της ρίζες αναλλοίωτες έως σήμερα, καθώς το 70% των αξιωματικών σε ολόκληρο τον στόλο έχει ελληνική καταγωγή. Πάνω από 40 από αυτούς μάλιστα είναι καπετάνιοι και πρώτοι μηχανικοί, συμπεριλαμβανομένου του καπετάνιου του Celebrity Apex, Δημητρίου Καφετζή.

Info…

Οι κρατήσεις για την κρουαζιέρα θα ξεκινήσουν από τις 30 Μαρτίου. Αντιπρόσωπος της Celebrity Cruises στην Ελλάδα και την Κύπρο είναι το τουριστικό γραφείο Navigator Travel & Tourist Services, από τα πλέον εξειδικευμένα στην κρουαζιέρα.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments