Πέντε βραβεία απέσπασε η μοναδική ελληνική εταιρεία κρουαζιέρας, η Celestyal Cruises, στα Cruise Critic Cruisers’ Choice Awards 2017. Τα ετήσια βραβεία βασίζονται αποκλειστικά στις αξιολογήσεις που προκύπτουν από τις κριτικές των επιβατών κρουαζιέρας και περιλαμβάνουν ερωτηματολόγια που υποβλήθηκαν και αφορούν κρουαζιέρες που πραγματοποιήθηκαν κατά τη διάρκεια του 2016.
Κατανέμονται σε τέσσερις κατηγορίες: Κρουαζιερόπλοια Μεγάλου Μεγέθους (2.000 επιβάτες και περισσότεροι), Κρουαζιερόπλοια Μεσαίου Μεγέθους (1.200 – 1.999 επιβάτες), Κρουαζιερόπλοια Μικρομεσαίου Μεγέθους (400 – 1.199 επιβάτες) και Κρουαζιερόπλοια Μικρού Μεγέθους (λιγότεροι από 400 επιβάτες). Η Celestyal Cruises κατέκτησε τέσσερα βραβεία στις κορυφαίες κατηγορίες για κρουαζιερόπλοια μεσαίου μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων των: «Αξία», «Ψυχαγωγία», «Επιβίβαση» και «Εκδρομές». Η εταιρία επιπλέον κέρδισε μια θέση στην κορυφαία δεκάδα για τη συνολική κατηγορία «Καλύτερη Εταιρία Κρουαζιέρας».

«Η Celestyal Cruises εστιάζει στο να προσφέρει μια αυθεντική εμπειρία με επίκεντρο τον κάθε προορισμό που επισκέπτεται, συμπεριλαμβανομένων δημοφιλών όσο και «ανεξερεύνητων» τουριστικά προορισμών στο Αιγαίο και την Κούβα», δήλωσε ο κ. Κυριάκος Αναστασιάδης, Διευθύνων Σύμβουλος της Celestyal Cruises. «Χαιρόμαστε ιδιαίτερα να προσφέρουμε υψηλής ποιότητας και αξίας εμπειρίες στους επιβάτες που επιλέγουν τις κρουαζιέρες μας. Επιπλέον, φέτος, είμαστε χαρούμενοι που επεκτείνουμε τον «Celestyal Τρόπο Διακοπών», τόσο στην Κούβα όσο και το Αιγαίο, παρέχοντας προσφορές που καλύπτουν όλα τα έξοδα της κρουαζιέρας: την πλήρη διαμονή εν πλω, πακέτα απεριόριστης κατανάλωσης επωνύμων ποτών, τις καλύτερες εκδρομές στην ξηρά, την βραβευμένη μας διασκέδαση εν πλω και τα φιλοδωρήματα. Η κατάκτηση των συγκεκριμένων βραβείων από την εταιρία μας αποδεικνύει πόσο πολύ αναγνωρίζεται και εκτιμάται από τους επιβάτες των κρουαζιέρων μας, η δέσμευσή μας για αριστεία και υπεραξία.»

Για το 2017, η Celestyal Cruises εισάγει νέους προορισμούς, όπως το Ναύπλιο στην Πελοπόννησο, και τα Χανιά στην Κρήτη, στο πλαίσιο μια καινούργιας κρουαζιέρας που ονομάζεται «Πανοραμικό Αιγαίο», καθώς και τη δυνατότητα επίσκεψης είτε στη Σάμο είτε στο Κουσάντασι με τα δρομολόγια της κρουαζιέρας «Εικόνες Αιγαίου», προσφέροντας στους ταξιδιώτες ακόμη περισσότερες ευκαιρίες για να εξερευνήσουν λιγότερο γνωστούς προορισμούς – «στολίδια» – της περιοχής.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments