Η Celestyal , παρουσιάζει ένα νέο μοντέλο τιμολογιακής πολιτικής, καθώς και τις κρουαζιέρες της για το 2023-24 που δίνουν μεγαλύτερη έμφαση και ακόμη περισσότερο χρόνο στους προορισμούς που επισκέπτεται. Αξιολογώντας τα σχόλια των επισκεπτών και των σημαντικών συνεργατών της, η Celestyal θα παρέχει στους επισκέπτες περισσότερες επιλογές και ένα μοντέλο τιμολόγησης το οποίο θα διαρθρώνεται σε δύο επίπεδα.
Το βασικό επίπεδο με την ονομασία «Ιnclusive», όπου πρόκειται για πακέτο που προσφέρει δωρεάν όλα τα γεύματα στο πλοίο και επιλεγμένα ποτά κατά τη διάρκεια των γευμάτων, ψυχαγωγία, καθημερινές δραστηριότητες, λιμενικά τέλη και φιλοδωρήματα. Περιλαμβάνει επίσης, έκπτωση 75 ευρώ ανά άτομο για προκράτηση εκδρομών. Για όσους επιθυμούν να αναβαθμίσουν την εμπειρία τους, η Celestyal προσφέρει το «Enhanced» πακέτο με απεριόριστη κατανάλωση ποτών, μια ώρα την ημέρα δωρεάν Wi-Fi, έκπτωση 25% στο Specialty εστιατόριο και έκπτωση 150€ ανά άτομο για προκράτηση εκδρομών. Επιπλέον υπάρχουν πολλές πρόσθετες εκπτώσεις για τους επιβάτες εφόσον κάνουν προκράτηση σε εναλλακτικά πακέτα ποτών, εκδρομών και άλλων υπηρεσιών μέχρι και 48 ώρες πριν την επιβίβαση. Οι «Ιnclusive» εμπειρίες για τριήμερες κρουαζιέρες κοστίζουν μόλις από €299, ενώ οι «Enhanced» κρουαζιέρες ξεκινούν από €429.
Η Celestyal με γνώμονα την επιθυμία των επισκεπτών της να περάσουν περισσότερο χρόνο στα κοσμοπολίτικα νησιά της Μυκόνου και Σαντορίνης, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι το δημοφιλές δρομολόγιο 7-διανυκτερεύσεων «Ειδυλλιακό Αιγαίο» θα φτάνει πλέον νωρίτερα στη Σαντορίνη. Με αυτό τον τρόπο θα δίνει την ευκαιρία για ολοήμερη εξερεύνηση αυτού του μοναδικού προορισμού, σε συνδυασμό με την παράταση των αναχωρήσεων της τόσο από τη Μύκονο όσο και από τη Σαντορίνη. Επιπλέον, θα επισκέπτεται τη Θεσσαλονίκη, το Ηράκλειο, τη Μήλο και την αρχαία Έφεσο.
Με στόχο να εδραιωθεί ως εταιρεία που προσφέρει μοναδικές εμπειρίες δίνοντας έμφαση σε πολλούς και διαφορετικούς προορισμούς, η Celestyal θα συνεχίσει την παράδοσή της να δίνει στους ταξιδιώτες τη δυνατότητα να ανακαλύψουν ανεξερεύνητους προορισμούς. Σε αυτό το πλαίσιο, το 2024, η Celestyal θα ξεκινήσει τη νέα κρουαζιέρα 5 διανυκτερεύσεων «Μυθικό Αιγαίο», που θα επισκέπτεται τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, ενώ θα επαναφέρει τη Σάμο και την Κωνσταντινούπολη. Οι τιμές για αυτήν την κρουαζιέρα ξεκινούν από €479.
Η κρουαζιέρα 4 διανυκτερέσεων «Μυθικό Αιγαίο» προσεγγίζει την Χίο, την Κω και τη Μύκονο, καθώς και την Κωνσταντινούπολη. Νέοι προορισμοί σε αυτήν την κρουαζιέρα είναι η Χίος και η Κως. Οι τιμές για αυτήν τη νέα κρουαζιέρα ξεκινούν από €399.
Η κρουαζιέρα 5 διανυκτερεύσεων «Μυθικό Ιόνιο» επισκέπτεται το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο καθώς και την Κέρκυρα και την Κρήτη (Χανιά, Σούδα). Οι τιμές για αυτήν τη νέα κρουαζιέρα πέντε διανυκτερεύσεων στο Ιόνιο ξεκινούν από €479.
Για τους επισκέπτες που επιθυμούν να παραμείνουν και να εξερευνήσουν περισσότερο, η Celestyal θα προσφέρει διάφορους συνδυασμούς κρουαζιέρας από 9 έως 14 διανυκτερεύσεων, όπως η κρουαζιέρα «Μυθικό Αιγαίο και Ιόνιο» που επισκέπτεται τη Σαντορίνη, τη Ρόδο, τη Σάμο, τη Χίο, την Κω, την Κέρκυρα, τα Χανιά Σούδας, τη Μύκονο, την Κωνσταντινούπολη και το Κοτόρ στο Μαυροβούνιο. Οι τιμές ξεκινούν από €1.609 για τις κρουαζιέρες των 14 διανυκτερεύσεων.
Η επταήμερη κρουαζιέρα της Celestyal με τίτλο «Τρεις Ήπειροι» επιστρέφει το 2023 σε Ελλάδα, Ισραήλ, Αίγυπτο και Κύπρο. Οι τιμές ξεκινούν από €599.
Η κρουαζιέρα 7 διανυκτερεύσεων «Βήματα του Αποστόλου Παύλου» επιστρέφει επίσης το φθινόπωρο του 2023 και θα επισκέπτεται την Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και την Πάτμο στην Ελλάδα μαζί με την Κωνσταντινούπολη, το Δικελί και την αρχαία Έφεσο. Οι τιμές ξεκινούν από €1.149.
Την κρουαζιέρα αυτή θα ακολουθήσει ένα αποκλειστικό εορταστικό δρομολόγιο, συγκεκριμένα μια Χριστουγεννιάτικη κρουαζιέρα 19 διανυκτερεύσεων σε Θεσσαλονίκη, Βόλο, Ρόδο και Κρήτη, Σμύρνη, Έφεσο, Αττάλεια, Κωνσταντινούπολη, Λεμεσό, Αλεξάνδρεια και μια διανυκτέρευση στη Χάιφα για να περάσει κανείς τόσο την Παραμονή όσο και την ημέρα των Χριστουγέννων στους «Αγίους Τόπους». Οι τιμές ξεκινούν από €1.989. Αυτό το ταξίδι μπορεί επίσης να διαχωριστεί σε κρουαζιέρα των 8 ή 11 διανυκτερεύσεων.
Το φθινόπωρο του 2024 θα δούμε επίσης την επανέναρξη της κρουαζιέρας 7-διανυκτερεύσεων «Εκλεκτό Αιγαίο» σε Κωνσταντινούπολη, Καβάλα, Θεσσαλονίκη, Βόλο και Σαντορίνη, με κόστος από €599. Θα περιλαμβάνει επιπλέον μια ειδική εορταστική κρουαζιέρα 14-διανυκτερεύσεων που θα περιλαμβάνει επισκέψεις σε Αίγυπτο, Χάιφα, Λεμεσό, Ρόδο, Βόλο, Θεσσαλονίκη, Κωνσταντινούπολη, Καβάλα και τη Σύρο. Οι τιμές ξεκινούν από €1.609. Αυτό το ταξίδι μπορεί επίσης να διαχωριστεί σε δύο κρουαζιέρες 7-διανυκτερεύσεων.
Η περίοδος κρατήσεων είναι από τις 3 Οκτωβρίου έως τις 30 Νοεμβρίου 2022.

guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments