Γαστρονομική εκδήλωση, με παρασκευές και συνταγές βασισμένες σε προϊόντα της Μακεδονικής Κουζίνας, από τον καταξιωμένο και βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ, Ανδρέα Μαυρομάτη, διοργανώνει η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας στο πλαίσιο της συμμετοχής της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών “Sial Paris”.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο Δευτέρα 17 Οκτωβρίου 2022, στις 12.30’ το μεσημέρι, στο Taste Area, έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο γευσιγνωσίας εντός της έκθεσης, που πραγματοποιείται στο εκθεσιακό πάρκο “Paris Nord Villepinte”.
Η Περιφέρεια συμμετέχει για τρίτη φορά στη “Sial Paris”, στο πλαίσιο της πολιτικής της για την προβολή και προώθηση των αγροδιατροφικών προϊόντων της Κεντρικής Μακεδονίας.
Η διεθνής έκθεση “Sial Paris” (www.sialparis.com) για περισσότερα από 50 χρόνια αποτελεί μία από τις σπουδαιότερες και μεγαλύτερες διεθνείς εκθέσεις τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Η έκθεση διεξάγεται κάθε δύο χρόνια και προσελκύει εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες, πάνω από 7.000 εκθέτες από όλο των κόσμο.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments