Με ένα νέο show που έχει τίτλο ‘Simply the Best’ ξεκίνησε το Lío Mykonos, φέρνοντας μια νέα εμπειρία διασκέδασης. Η μαγεία και το glamour των προηγούμενων shows που διασκέδασαν τους καλεσμένους την τελευταία δεκαετία στον χώρο-ναυαρχίδα του brand, το Lío Ibiza, έχει μεταφερθεί φέτος στη σκηνή του Lío Mykonos.
Ανοικτό καθημερινά καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού, τα βράδια στο Lío Mykonos περιλαμβάνουν εντυπωσιακές παραστάσεις χορευτών, τραγουδιστών και ακροβατών παγκόσμιας κλάσης.
Κρυμμένο πίσω από μια μυστική πόρτα, σε ένα από τα πιο φημισμένα σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου, ο μαγικός αυτός κήπος με τα ελαιόδεντρα, συνδυάζει την κομψότητα και την γοητεία με το joie de vivre και τον ηδονισμό. Καθ’ όλη τη διάρκεια της βραδιάς στο Lío οι καλλιτέχνες είναι σε συνεχή αλληλεπίδραση με τους καλεσμένους, παρακινώντας τους να χορέψουν και να διασκεδάσουν.
Μετά το δείπνο και το τέλος του show, o νέος χώρος του club στο Lío Mykonos θα φιλοξενήσει όσους επιθυμούν να συνεχίσουν το πάρτι.
Το Lío Ibiza, που γιόρτασε τα 10 χρόνια του πέρσι το καλοκαίρι, αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής της Ίμπιζα. Μετά τη Μύκονο, το Lío θα ανοίξει το φθινόπωρο στο Λονδίνο, στο χώρο του εμβληματικού nightclub Café de Paris, ακολουθώντας το σχέδιο επέκτασης του Ομίλου.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments