Φωτογραφίες: MonAsty – Omorfa Taxidia

Το πεντάστερο MonAsty, Thessaloniki, Autograph Collection, γιόρτασε τον πρώτο χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας του με ένα φαντασμαγορικό party, προσφέροντας μια μοναδική και γιορτινή ατμόσφαιρα στους καλεσμένους. Είναι μια από τις σημαντικότερες προσθήκες στο ξενοδοχειακό δυναμικό της πόλης, καθώς αποτελεί μέλος της αλυσίδας Autograph Collection, που είναι μπραντ της Marriott. Αυτό του δίνει τη δυνατότητα, πέρα από τα υψηλά στάνταρ λειτουργίας, να χρησιμοποιεί κανάλια προσέλκυσης πελατών που σε άλλη περίπτωση δεν θα βλέπαμε στη Θεσσαλονίκη.
Πλήθος φίλων, συνεργατών, πελατών του ξενοδοχείου, δημοσιογράφων και προσωπικοτήτων από τον επιχειρηματικό και lifestyle χώρο, έδωσαν το «παρών». Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους υπουργοί, βουλευτές, δήμαρχοι, εκπρόσωποι φορέων καθώς και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού χώρου.
Σε δηλώσεις του ο Σπύρος Κολοβός, Πρόεδρος του Δ.Σ. και Διευθύνων Σύμβουλος της «Μηχανικής Περιβάλλοντος ΑΕ», ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου, βαθιά συγκινημένος τόνισε ότι «Ήταν απόφαση από την αρχή αυτό το οίκημα να γίνει ένα ξενοδοχείο το οποίο θα αναδείξει την πόλη μας και θα είμαστε όλοι υπερήφανοι. Θέλαμε να κάνουμε τη Θεσσαλονίκη ένα παγκόσμιο σημείο για τουρισμό. Περάσαμε αρκετές δυσκολίες για να ολοκληρώσουμε το έργο μας. Με την σύμπραξη όμως των συνεργατών μας, είμαστε σήμερα σε αυτό το ξενοδοχείο κόσμημα της πόλη μας». Κλείνοντας αναφέρθηκε στην εξής φράση, εμπνευσμένος από το απόφθεγμα του John F. Kennedy : «Στην ιστορία κάθε επιτυχίας θα βρεις κάποιους που πήραν μια θαρραλέα απόφαση. Εμείς δεν αναρωτιόμαστε τι κάνει για εμάς η πόλη, αλλά τι κάνουμε εμείς για την πόλη. MonAsty = H Πόλη μου».
Χαιρετισμό απηύθυνε ο και Πάνος Κωνσταντινίδης Διευθύνων Σύμβουλος της «SWOT Hospitality» ο οποίος δήλωσε «Το MonAsty, Thessaloniki, Autograph Collection είναι το πρώτο ξενοδοχείο στο portfolio της SWOT στη Θεσσαλονίκη, καθώς και το πρώτο branded ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης σε συνεργασία με το κολοσσό στο χώρο της φιλοξενίας, Marriott International. Θέλαμε να κάνουμε ένα ξεχωριστό ξενοδοχειακό concept το οποίο να είναι δεμένο με την ιστορία της Θεσσαλονίκης και άρρητα συνδεδεμένο με το στοιχείο της τέχνης, του lifestyle, της γαστρονομίας και του απαράμιλλου service – Στοιχεία που αντανακλούν το DNA της SWOT και έχουν φέρει το MonAsty, Thessaloniki, Autograph Collection στα τοπ Autograph Collection ξενοδοχεία στην EMEA (Europe, Middle East & Africa)».
Τέλος, ο Σάκης Πανταζής, Διευθυντής του ξενοδοχείου «MonΑsty, Thessaloniki, Autograph Collection», ευχαρίστησε με τη σειρά του τις εταιρείες «SWOT Hospitality» και τη «Μηχανική Περιβάλλοντος Α.Ε.» δηλώνοντας ότι: «Είχα την τύχη να συνεργαστώ με αυτές τις δύο εταιρείες οι οποίες μας παρέδωσαν ένα ξενοδοχείο μοναδικό και ιδιαίτερα όμορφο για την πόλη. Το MonΑsty, Thessaloniki, Autograph Collection μέσα σε ένα χρόνο επιτυχημένης λειτουργίας, κατάφερε μέσω του υψηλού επιπέδου service αλλά και τις παροχές υπηρεσιών 5-άστερου branded ξενοδοχείου, να γίνει αποδεκτό και να αγκαλιαστεί από την πόλη.»
Τον παλμό της εκδήλωσης έδωσε ο τραγουδιστής Στέλιος Ρόκκος.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments