Το Lío, το εμβληματικό brand του Pacha Group, είναι ο λαμπερός χώρος στο κέντρο της Μυκόνου που προσφέρει την παγκοσμίου φήμης cabaret dining εμπειρία διασκέδασης. Οι εντυπωσιακές ερμηνείες και τα νούμερα από καλλιτέχνες με διεθνή καριέρα – τραγουδιστές, χορευτές και ακροβάτες, συνδυάζονται με το a la carte μενού του ταλαντούχου σεφ Άλκη Βαρδαραμάτου, που δίνει έμφαση στις μεσογειακές γεύσεις.
Ανοικτό κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, το θέμα του φετινού σόου είναι ‘Delicatessen’. Μεθυστικό, με τη δύναμη μιας συναρπαστικής ενέργειας και παρασύροντας τους καλεσμένους σε μια σαγηνευτική αναστάτωση, το Delicatessen προκαλεί όλους να αφεθούν στις απολαύσεις που προσφέρει, παρακινώντας τους να χορέψουν και να διασκεδάσουν μαζί με τους καλλιτέχνες και το προσωπικό που είναι σε συνεχή αλληλεπίδραση όλο το βράδυ, δημιουργώντας μια απόλυτα σαγηνευτική ατμόσφαιρα.
Τον Ιούλιο και τον Αύγουστο τα πάρτι στο Lio κρατούν έντονο τον ρυθμό και μετά το τέλος του show. Κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο τα decks αναλαμβάνουν το Konflikt London, οι Horse Meat Disco και o Nicolas Sasson με το Bâzâr by Sasson αντίστοιχα.
Κρυμμένο πίσω από μια μυστική πόρτα, σε ένα από τα πιο φημισμένα σοκάκια της Χώρας της Μυκόνου, ο μαγικός αυτός κήπος με τα ελαιόδεντρα, συνδυάζει την κομψότητα, την γοητεία και το joie de vivre.
Μετά το Lío Ibiza, που αποτελεί σύμβολο της νυκτερινής ζωής της Ίμπιζα και το Lío Mykonos, ο όμιλος ακολουθώντας το σχέδιο επέκτασής του, λειτούργησε τον χειμώνα το Lío στο Λονδίνο στο χώρο του εμβληματικού nightclub Café de Paris, και ανακοίνωσε το opening του Lío Palma de Mallorca μέσα στο φετινό καλοκαίρι.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments