Στο Βουκουρέστι βρίσκεται από το πρωί αποστολή τουριστικών πρακτόρων από τη βόρεια και κεντρική Ελλάδα. Όλοι τους συμμετέχουν σε εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργανώνει το τουριστικό γραφείο της Θεσσαλονίκης Mentor Travel Specialist, προκειμένου να δείξει στους εκπροσώπους των τουριστικών γραφείων το πρόγραμμα και τις παροχές των εκδρομών του στην πρωτεύουσα της Ρουμανίας.
Στο τριήμερο της παραμονής τους θα ξεναγηθούν στα σημαντικότερα αξιοθέατα, θα επιθεωρήσουν τα ξενοδοχεία που συνεργάζεται ο Μentor, θα κάνουν βόλτες και shopping, θα διασκεδάσουν.
Αύριο θα επισκεφτούν τα Καρπάθια (Σινάια, Πύργος του Δράκουλα και Μπρασόβ) που αποτελεί μέρος των εκδρομών του Mentor στo Βουκουρέστι.
Η Ρουμανική πρωτεύουσα είναι ένας από τους σημαντικότερους προορισμούς του Mentor Travel Specialist στο πρόγραμμα των οδικών εκδρομών του που γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Σε κάποιες περιόδους το πρόγραμμα διανθίζεται και με άλλες περιοχές της Ρουμανίας.
Το εκπαιδευτικό ταξίδι συνοδεύει ο Σάββας Βαρικιάν εκ των ιδιοκτητών του Mentor ενώ αρχηγός είναι ο Μιχάλης Μπάκας .
Είναι το δεύτερο εκπαιδευτικό ταξίδι που διοργανώνει το συγκεκριμένο γραφείο από την αρχή της χρονιάς (προηγήθηκε η Σόφια-Φιλιππούπολη), καθώς επενδύει συνεχώς στην ενημέρωση και εκπαίδευση των στελεχών των συνεργαζόμενων τουριστικών γραφείων, προκειμένου να γνωρίσουν από κοντά τους προορισμούς του, τα προγράμματα του και τις παροχές, ώστε να ενημερώνουν σωστά τους πελάτες τους.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments