Κείμενο – φωτογραφια: Omorfa Taxidia

Για τον Βελισσάριο Χωρινό, τον Σάββα Βαρικιάν και τον Πασχάλη Γιαμαλή, που πρόσφατα δημιούργησαν στη Θεσσαλονίκη το τουριστικό γραφείο Mentor Travel Specialist, αξιοποιώντας την πρότερη εμπειρία τους στο χώρο του οργανωμένου τουρισμού, τα εκπαιδευτικά ταξίδια είναι μια πολύ σημαντική υπόθεση. Έτσι πριν καλά καλά συμπληρώσουν τον πρώτο μήνα λειτουργίας, οργάνωσαν το πρώτο τους εκπαιδευτικό ταξίδι. Προορισμός η Σκιάθος και η Σκόπελος, τα δυο πανέμορφα νησιά των Σποράδων που αποτελούν βασικό προορισμό στο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Mentor Travel Specialist.
Από το πρωί βρίσκονται στη Σκιάθο ιδιοκτήτες και στελέχη εικοσιπέντε περίπου τουριστικών γραφείων από τη Βόρεια και Κεντρική Ελλάδα, προσκεκλημένοι του Mentor Travel Specialist, προκειμένου να γνωρίσουν τον προορισμό και τις δυνατότητες του.
Το πρόγραμμα του fam trip περιλαμβάνει επίσκεψη σε ξενοδοχεία και καταλύματα που περιλαμβάνονται στα προγράμματα του Mentor Travel Specialist, επίσκεψη σε παραλίες, νυχτερινή διασκέδαση και αναχώρηση αύριο για Σκόπελο.
Από πλευράς Mentor το εκπαιδευτικό ταξίδι συνοδεύουν ο Βελισσάριος Χωρινός και ο Σάββας Βαρικιάν στον γνωστό του ρόλο του αρχιεκπαιδευτή…

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments