Έχετε φανταστεί το εαυτό σας να κάνει SUP μπροστά στον Λευκό Πύργο, δίπλα στην όμορφη παραλία της πόλης; Μπορείτε να σκεφτείτε ότι θα βλέπετε την πόλη μέσα από το νερό; Το SUP (Stand Up Paddling) που μεταφράζεται στα ελληνικά Όρθια σανιδοκωπηλασία είναι ένα από τα πιο ανερχόμενα νέα αθλήματα στον κόσμο και πλέον είναι εφικτό να το δοκιμάσουν όλοι!
Ο Όμιλος Φίλων Θαλάσσης σε συνεργασία με τη ThesSUP δίνει πλέον τη δυνατότητα σ’ όλους να γνωρίσουν αυτό το νέο άθλημα που μπαίνει δυναμικά στη ζωή μας.
Χιλιάδες άνθρωποι σε όλες τις ηλικίες και των δύο φύλων ανεξαρτήτως σωματότυπου απολαμβάνουν να κωπηλατούν όρθιοι πάνω σε μία σανίδα και να απολαμβάνουν τις ομορφιές των τοπίων, ενώ παράλληλα γυμνάζουν το σώμα τους.
Στις εγκαταστάσεις του Ο.Φ.Θ διπλωματούχοι γυμναστές – προπονητές κωπηλασίας είναι έτοιμοι να δείξουν τις τεχνικές αυτού του απλού αθλήματος! Αρκούν μόνο 2-3 μαθήματα ώστε να σταθούν όρθιοι οι αναβάτες και να αρχίσει η διασκέδαση. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη προετοιμασία και ο εξοπλισμός παρέχεται από τον Όμιλο με τη δυνατότητα σε 10’ να μπορούν όλοι να μπαίνουν στη θάλασσα.
Είτε σαν αθλητική, είτε σαν ψυχαγωγική δραστηριότητα είναι το ίδιο απολαυστικό προκαλώντας ευεξία και χαλάρωση.
Τα προγράμματά του Ομίλου συνδυάζουν την επαφή με το νερό σε ώρες ανατολής ή δύσης του ήλιου, ακόμα και βραδινής βόλτας . Το SUP επίσης συνδυάζει τη Υoga και το Pilates κάτω από τις οδηγίες έμπειρου γυμναστή και κάτω από την ασφαλή επίβλεψη των ανθρώπων του ομίλου.
Παράλληλα με το ξεκίνημα του τμήματος διοργανώνεται το πρώτο ταξίδι στη Γαλλία και πιο συγκεκριμένα στο Παρίσι όπου 10 paddlers από τη Θεσσαλονίκη θα συμμετάσχουν κωπηλατώντας για 11 χιλιόμετρα μέσα στο Σηκουάνα. Η διαδρομή περιλαμβάνει πέρασμα μέσα από το ιστορικό κέντρο του Παρισιού βλέποντας τα πιο σημαντικά μνημεία της πόλης και φυσικά την εμπειρία συμμετοχής στον μεγαλύτερο αγώνα SUP του κόσμου!
Η τοποθεσία του Ο.Φ.Θ δίνει τη δυνατότητα εύκολης πρόσβασης από το σπίτι ή την εργασία καθώς είναι στο κέντρο της Θεσσαλονίκης!

Info…
Όμιλος Φίλων Θαλάσσης: Μεγάλου Αλεξάνδρου 12
Γραμματεία +302310831333 & Υπεύθυνη Τμήματος +306973808383
Εmail: thessup.info@gmail.com

 
 

 

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments