Μία ακόμη ημέρα καριέρας διοργανώνει τη χώρα μας η Emirates, η μεγάλη αεροπορική εταιρεία του Ντουμπάι, αναζητώντας πλήρωμα καμπίνας, δηλαδή αεροσυνοδούς άνδρες και γυναίκες.
Θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Δευτέρα 2 Νοεμβρίου , στις 9:00 π.μ., στο Divani Caravel Hotel στην Αθήνα.
Όσοι επιλεγούν θα εκπαιδευτούν σύμφωνα με τις παγκόσμιας κλάσης προδιαγραφές στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της Emirates στο Ντουμπάι.
Οι υποψήφιοι, μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day με ένα ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (CV) στα αγγλικά και μια πρόσφατη φωτογραφία, ενώ συνιστάται να προβούν σε προεγγραφή για τη διευκόλυνση της διαδικασίας. Οι ενδιαφερόμενοι κάντε προεγγραφή εδώ: https://www.emiratesgroupcareers.com/cabin-crew/
Όσοι δεν έχουν υποβάλει ηλεκτρονική αίτηση μπορούν να παρουσιαστούν στο Open Day στο Divani Caravel Hotel. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις για τη διαδικασία επιλογής είναι διαθέσιμες στη διεύθυνση emirates.com/careers. Οι υποψήφιοι θα πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να περάσουν όλη την ημέρα στους χώρους διεξαγωγής του Open Day. Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν θα ενημερώνονται για τον χρόνο των περαιτέρω αξιολογήσεων και συνεντεύξεων την ίδια ημέρα.
Στην παγκόσμια ομάδα πληρώματος καμπίνας της Emirates περιλαμβάνονται 160 εθνικότητες, ενώ η εταιρεία διαθέτει έναν σύγχρονο στόλο με περισσότερα από 200 αεροσκάφη μεγάλων αποστάσεων, αποτελώντας τον μεγαλύτερο χειριστή αεροσκαφών Boeing 777 και Airbus A380 παγκοσμίως.
Όλο το πλήρωμα της Emirates εδρεύει στην κοσμοπολίτικη πόλη του Ντουμπάι και απολαμβάνει ένα ελκυστικό πακέτο απασχόλησης που περιλαμβάνει διάφορα προνόμια, όπως αφορολόγητο μισθό, δωρεάν διαμονή που παρέχεται από την εταιρεία, δωρεάν μεταφορά προς και από την εργασία, εξαιρετική ιατρική κάλυψη, καθώς και αποκλειστικές εκπτώσεις για αγορές και δραστηριότητες αναψυχής στο Ντουμπάι.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments