Με στόχο την προσέλκυση τουριστών στη Θεσσαλονίκη το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης προχωρά στην παροχή δωρεάν ξεναγήσεων με επαγγελματίες, διπλωματούχους ξεναγούς σε όσα οργανωμένα γκρουπ επιλέξουν να βρεθούν στην πόλη, στο πλαίσιο επίσκεψης ή διακοπών τους σε άλλη, κοντινή περιοχή της χώρας.
Όπως εξηγεί ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Θ. Μιχάλης Ζορπίδης, «επειδή το Επιμελητήριο μας δεν αρκείται στα λόγια και στη διατύπωση προθέσεων για την προσέλκυση επισκεπτών στη Θεσσαλονίκη, προχωρά σε αυτήν την δυναμική κίνηση με την οποία πιστεύουμε ότι θα δώσουμε ένα καλό κίνητρο, που θα αυξήσει τον τουρισμό στην πόλη μας».
Ήδη το Ε.Ε.Θ. έχει έρθει σε συνεννόηση με το Σωματείο Ξεναγών Θεσσαλονίκης, το οποίο με χαρά ανταποκρίθηκε στην πρόταση. Το Ε.Ε.Θ. θα ενημερώσει τουριστικούς πράκτορες και φορείς που διοργανώνουν τουριστικά πακέτα ώστε να συμπεριλάβουν την προσφορά τους σε αυτά.
Για τη δράση αυτή αναμένεται να διατεθούν 10.000 ευρώ σε πρώτη φάση, ποσό που μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση μεγαλύτερης ζήτησης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments