Σε συνεργασία με το γραφείο του ΕΟΤ στην Γερμανία, ο δήμος Παιονίας φιλοξένησε το Γερμανό ταξιδιωτικό δημοσιογράφο και συγγραφέα ταξιδιωτικών οδηγών Joerg Martin Dauscher, τον οποίο και ξενάγησε σε σημεία ενδιαφέροντος που συνθέτουν τον τουριστικό προορισμό της Παιονίας.
Στόχος της δράσης που οργάνωσε η ομάδα τουριστικής προβολής του δήμου ήταν η παρουσίαση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Παιονίας στη Γερμανική τουριστική αγορά μέσω της εφημερίδας Welt στην οποία αρθρογραφεί ο κ. Dauscher και αριθμεί 2 εκατομμύρια περίπου αναγνώστες ημερησίως.
Έμφαση από πλευράς του δήμου δόθηκε στην προβολή του φυσικού αποθέματος της περιοχής του Πάικου (μονοπάτια, λίμνες, χώρους δροσιάς και αναψυχής), καθώς και στα οινοποιεία της Γουμένισσας και της Πλαγιάς ενώ δεν έλειψαν και οι ενδεικτικές παρουσιάσεις ιστορικών και θρησκευτικών μνημειακών και μουσειακών χώρων ιδιαίτερης σημασίας, όπως του Οθωμανικού Λουτρού Πολυκάστρου, Ιερού Ναού Άξιον Εστί Αξιούπολης και Πολεμικού Μουσείου Σκρα.
“Η επίσκεψη του Γερμανού ταξιδιωτικού δημοσιογράφου ανοίγει έναν κύκλο επισκέψεων εκπροσώπων του Ευρωπαϊκού Τύπου στην Παιονία με σκοπό την τουριστική της ανάδειξη. Είμαστε ευτυχείς που διαθέτουμε συνεργάτες με γνώση και εμπειρία προς αυτή την κατεύθυνση και ευχαριστώ θερμά όλους όσοι συνέβαλλαν στην επιτυχή διεξαγωγή της δράσης” δήλωσε ο Δήμαρχος Παιονίας Κωνσταντίνος Σιωνίδης.

Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments