Με εντυπωσιακό αφιέρωμα δέκα τεσσάρων σελίδων που φέρει τον τίτλο: «Ρόδος, η γεύση του καλοκαιριού» («Rodi, ilgustodell’ estate») κυκλοφορεί το τεύχος Αυγούστου του μηνιαίου περιοδικού ταξιδίων BELL’ EUROPA.
Το αφιέρωμα αποτελεί το πρώτο μιας σειράς δημοσιευμάτων για τη γαστρονομία του νησιού, που θα ακολουθήσουν και σε άλλα Ιταλικά περιοδικά ποικίλης ύλης.
Τα εξαιρετικά για τη χώρα μας δημοσιεύματα, είναι αποτέλεσμα ταξιδιού εξοικείωσης που διοργανώθηκε από την Υπηρεσία ΕΟΤ Εξωτερικού Ιταλίας, σε συνεργασία με το Δήμο Ρόδου, με αφορμή την επίσημη έναρξη της τουριστικής περιόδου στην Ελλάδα για το 2021. Εκτός από τη Ρόδο, οι συντάκτες του περιοδικού επισκέφτηκαν και τη Χάλκη, με την δημοσίευση του αντίστοιχου άρθρο να αναμένεται στο άμεσο μέλλον.
Στόχος του ταξιδιού εξοικείωσης ήταν να προβληθεί ένας αρκούντως δημοφιλής -στους Ιταλούς- καλοκαιρινός προορισμός από μία διαφορετική και λιγότερο γνωστή οπτική. Δηλαδή αυτή των γαστρονομικών εμπειριών.
Subscribe
Ειδοποίηση για
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments